nie wiem jeszcze jaki termin...Toroo pisze:A kolega w jakim terminie iharris pisze:tez zamierzam sie wybrac, w przyszlym roku...
ale z braku terenowki myslalem o pociagu...
termin wlasciwie pasowalby mi w wielkanoc...
Moderator: Misiek Bielsko
grzehoo pisze:no to ja siem też dołącze... do tematu bo na miejscu byłem juz 2 razy w zeszłym roku
a www.opuszczone.com - i tamtejsze galerie z Prypeci/Czarnobyla to skromnie pisząc moja sprawka
http://www.opuszczone.com/galerie/uk_prypec/
http://www.opuszczone.com/galerie/pripyat/
grzehoo > HumanTree
niebezpieczne jest sie najebać i zgubić kluczykiChaos pisze: jakie są niebezpieczeństwa, realne ?
czesław&jarząbek pisze:niebezpieczne jest sie najebać i zgubić kluczykiChaos pisze: jakie są niebezpieczeństwa, realne ?
wtedy źle bardzo...
równie niebezpiecznie jest jeździć po rondzie we lwowie pod prąd
w stanie najebania
wtedy drogo
bardzo
ale najniebezpieczniej jest zasiedzieć się nad morze
w gruzinskiej szaszłykarni
o trzy dni za długo
wtedy nie ma za co wrócić
w Lodzi sa po 3.50Misiek Bielsko pisze:Ten twoj caly avalon, czy Obołoń raczej lezy sobie grzeczniutko na polce sklepu sieci albert, cena 5.49 zdaje sie... Calkiem smaczne, ja lubie pszenne piwka.
Tak tylko pytam , zacząłem trochę czytać i taki nasunął mi się problemKoro pisze:O,rrany - pojedziesz GRem, on jest szczelniejszy niż def, tylko filtr przeciwpyłkowy do klimy w zapasie trzeba miećIgor909 pisze:Zastanawiam się tylko nad jednym........
Jak macie / mamy zamiar jechać na parę samochodów jak najgroźniejszy jest kurz , który unosi się spod kół
Igor909 pisze:Tak tylko pytam , zacząłem trochę czytać i taki nasunął mi się problemKoro pisze:O,rrany - pojedziesz GRem, on jest szczelniejszy niż def, tylko filtr przeciwpyłkowy do klimy w zapasie trzeba miećIgor909 pisze:Zastanawiam się tylko nad jednym........
Jak macie / mamy zamiar jechać na parę samochodów jak najgroźniejszy jest kurz , który unosi się spod kół
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość