TransBiałoruś 2009 ... Kto na wrzesień ?
Moderator: Misiek Bielsko
Re: TransBiałoruś 2009 ....
hinek, zanim sie odezwiesz, dowiedz sie kto zacz np. wasyl tokarenka czy andrzej cianuta i co sie dzialo np. w lutym pod kosciolem sw. jozefa w minsku.
--
kosa, focus czy polityka nie interesuja mnie jako (hmmm, te "pozorne") skarbnice madrosci i wiedzy.
bardzo wybiorczo czytasz moje posty. nie pisalem tylko o "nekanych kaplanach", pisalem az nadto wyraznie: kolbe i rydzyk. zastanawiam sie, kto tutaj jest demagogiem...
dobra, wystarczy. humaniscie z racjonalista ciezko sie dogadac. jak mawial albert: bog jest zlosliwy i wymyslil antynomie.
--
kosa, focus czy polityka nie interesuja mnie jako (hmmm, te "pozorne") skarbnice madrosci i wiedzy.
bardzo wybiorczo czytasz moje posty. nie pisalem tylko o "nekanych kaplanach", pisalem az nadto wyraznie: kolbe i rydzyk. zastanawiam sie, kto tutaj jest demagogiem...
dobra, wystarczy. humaniscie z racjonalista ciezko sie dogadac. jak mawial albert: bog jest zlosliwy i wymyslil antynomie.
Nie epatuj tymi informacjami. Byłem na Białorusi, rozmawiałem z ludźmi, baaa - nawet z księdzem..mazeno pisze:hinek, zanim sie odezwiesz, dowiedz sie kto zacz np. wasyl tokarenka czy andrzej cianuta i co sie dzialo np. w lutym pod kosciolem sw. jozefa w minsku.
Słuchałem ich uważnie. Widzisz - tam mają normalny stosunek do spraw o których Ty bezstronnie pisać nie możesz.
PS.
Ja też ten owies razem z Igorem rozjeżdżałem

I to by było na tyle.
Pozdr.
Rocky--->T II --->Samurai--->Jeep XJ 4.0--->Monterey/Galloper 

- Igor V8
-
Dajcie spokój i nie dajcie się wkręcać ....
@Mazeno to któryś ze starych kasztaniarzy wyjadaczy
Jedzie na zmiennym IP i dobrze się bawi ....
@Mazeno to któryś ze starych kasztaniarzy wyjadaczy

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
Akurat Mazeno nieIgor909 pisze:@Mazeno to któryś ze starych kasztaniarzy wyjadaczy

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- Igor V8
-
To i tak zdecydowanie za częstoDamian pisze: ale bardzo rzadko tu bywa

Obrońca Białoruskiej pszenicy

- Damian
-
- Kontaktowanie:
eee tam, cisnieniujeta sie tak, jakbysta tam na tej bialorusi w jakims gulagu pracowali a nie wypoczywali 

LR
LR
- Igor V8
-
Panie ....Damian pisze:eee tam, cisnieniujeta sie tak, jakbysta tam na tej bialorusi w jakims gulagu pracowali a nie wypoczywali
my tam horror przeżyli

Milicjaniery ... KGB ... inne służby
Żyć nam nie dali .... 7 dni przesłuchań
... i tylko o tą wiarę się wypytywali
Powiedziałem że Hermaszewski tam był i nic nie zobaczył

Mi dali spokój ... poznali się na swoim

- Damian
-
- Kontaktowanie:
nooo...taki event
"KGB experience" - bogaci zblazowani kapitalisci jada przezyc cos ekstremalnego
w ofercie jeszcze "Swieta Inkwizycja" - w programie palenie na stosie, lamanie kolem, publiczne odczytanie zarzutu o herezje, sady kapturowe, pobyty w kamiennych celach z XV wieku
oraz "Dzubilaj-Chan Party" czyli najazd Mongolow - gwalcenie, podpalanie, nadziewanie na pal

"KGB experience" - bogaci zblazowani kapitalisci jada przezyc cos ekstremalnego

w ofercie jeszcze "Swieta Inkwizycja" - w programie palenie na stosie, lamanie kolem, publiczne odczytanie zarzutu o herezje, sady kapturowe, pobyty w kamiennych celach z XV wieku
oraz "Dzubilaj-Chan Party" czyli najazd Mongolow - gwalcenie, podpalanie, nadziewanie na pal

LR
LR
- Igor V8
-
Gwałcenie załatwiam osobiścieDamian pisze:"Dzubilaj-Chan Party" czyli najazd Mongolow - gwalcenie

- kosa20
- Kontaktowanie:
ale sam nie dasz rady wszystkiego opędzić, będziesz potrzebował pomocyIgor909 pisze:Gwałcenie załatwiam osobiścieDamian pisze:"Dzubilaj-Chan Party" czyli najazd Mongolow - gwalcenie

Mongołowie mają liczną armię

- kosa20
- Kontaktowanie:
fakt, wszędzie ich pełnoMroczny pisze:Mongołowie mają liczną armię

- Igor V8
-
Mam ochotę jechać
http://www.adrenalinka.pl/forum/viewtop ... f=20&t=543
Jedziemy Krzychu
Jednym autem jako para

http://www.adrenalinka.pl/forum/viewtop ... f=20&t=543
Jedziemy Krzychu

Jednym autem jako para

Na pal też się sam nabijaszIgor909 pisze:Gwałcenie załatwiam osobiścieDamian pisze:"Dzubilaj-Chan Party" czyli najazd Mongolow - gwalcenie

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Czytać nie łumimazeno pisze:igor se moze nie lubiec czarnych, jego prawo - ale to jest forum offroadowe, a nie polityczne, wiec niech se zachowa swoja satysfakcje z magazynow nawozow w kosciolach/cerkwiach/meczetach/gompach dla siebie, a nie uprawia propagandy godnej mao czy stalina.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- Igor V8
-
klucz13 pisze:Toć w podpisie ma generalissimus to i zapędy ma odpowiednie![]()

Znalazłeś już swoje cycki

Właśnie szukam na plecachIgor909 pisze:klucz13 pisze:Toć w podpisie ma generalissimus to i zapędy ma odpowiednie![]()
![]()
Znalazłeś już swoje cycki![]()

- Igor V8
-
Kluczyku ....klucz13 pisze: Właśnie szukam na plecach![]()
Daj chociaż raz spokój w temacie merytorycznym

To dawaj coś ciekawego o zaprzyjaźnionej białorusi , od trzech lat się tam wybieram na polowanie ale zawsze coś wyskoczyIgor909 pisze:Kluczyku ....klucz13 pisze: Właśnie szukam na plecach![]()
Daj chociaż raz spokój w temacie merytorycznym

- Igor V8
-
To powiem Ci tak ....klucz13 pisze: To dawaj coś ciekawego o zaprzyjaźnionej białorusi , od trzech lat się tam wybieram na polowanie ale zawsze coś wyskoczy
Przejechałem tam 1300 km ... nie uwidziałem nawet pół zajączka nie mówiąc o ćwierć sarenki

Wieści Białoruskie nisą że powybijali dziką zwierzynę za sprawą jedynie słusznej idei socjalistycznej

.... chyba nie popolujesz

Sarenki dwu nożne za to zajebiste

... ale w twoim wieku podobno jet to już męczące

Mylisz się, koledzy jeżdzą co roku i rozwydrzeni strzelają tylko sztuki medalowe do do drobnicy nie ma sęsuIgor909 pisze:To powiem Ci tak ....klucz13 pisze: To dawaj coś ciekawego o zaprzyjaźnionej białorusi , od trzech lat się tam wybieram na polowanie ale zawsze coś wyskoczy
Przejechałem tam 1300 km ... nie uwidziałem nawet pół zajączka nie mówiąc o ćwierć sarenki![]()
Wieści Białoruskie nisą że powybijali dziką zwierzynę za sprawą jedynie słusznej idei socjalistycznej![]()
.... chyba nie popolujesz

no dawaj fote...Igor909 pisze: Sarenki dwu nożne za to zajebiste
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
Trzy latka nazat siedzieliśmy w domku myśliwskim u kolegi i oddawaliśmy się ulubionemu zajęciu mysliwuch czyli spożywaliśmy ciastka z kremem.Właściciek sporzył ich chyba za duzo tak że stracił wzrok na odległość większą niż pięć metrów gdzie staneła jego żona .Zamyślony patrząc w skaczące płomyki zaczoł -Chodźxie pojedziemy na polowanie gdzieś dalej bo mam dość tych ukrajńskich kur.ew - Kolega przywalił mu z kopa w kostkę lecz on dalej - No kur,wa co mnie kopiesz? Przecież mam rację , gdzie nie pojedziemy to ukraińskie kur.wy . W szwecji ukraińskie kur.wy , w norwegji też ukraińskie kur.wy , kur,wa nawet na słowacji i w rosji też ukrińskie kur.wy MAM DOŚĆ UKRAIŃSKICH KUR,EW więc choźcie i pojedziemy gdzieś tam gdzie ich nie ma.-Igor909 pisze:
W momęcie jego żona wyszła trzaskając drzwiami
Od dwóch lat nie był nigdzie za granicą na polowaniu

A na białorusi jakie są kur.wy

to chyba pytanie retoryczneklucz13 pisze:Trzy latka nazat siedzieliśmy w domku myśliwskim u kolegi i oddawaliśmy się ulubionemu zajęciu mysliwuch czyli spożywaliśmy ciastka z kremem.Właściciek sporzył ich chyba za duzo tak że stracił wzrok na odległość większą niż pięć metrów gdzie staneła jego żona .Zamyślony patrząc w skaczące płomyki zaczoł -Chodźxie pojedziemy na polowanie gdzieś dalej bo mam dość tych ukrajńskich kur.ew - Kolega przywalił mu z kopa w kostkę lecz on dalej - No kur,wa co mnie kopiesz? Przecież mam rację , gdzie nie pojedziemy to ukraińskie kur.wy . W szwecji ukraińskie kur.wy , w norwegji też ukraińskie kur.wy , kur,wa nawet na słowacji i w rosji też ukrińskie kur.wy MAM DOŚĆ UKRAIŃSKICH KUR,EW więc choźcie i pojedziemy gdzieś tam gdzie ich nie ma.-Igor909 pisze:
W momęcie jego żona wyszła trzaskając drzwiami
Od dwóch lat nie był nigdzie za granicą na polowaniu![]()
A na białorusi jakie są kur.wy![]()

prawdziwi samce.. wóda, polowanie, kurwy i udane pożycie
ludzie to się potrafią ustawić

ludzie to się potrafią ustawić