Rozumiem, ze byles, widziales...kacmil pisze:![]()
Albania 2010 - szukam chętnych na wycieczkę
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Albania 2010 - szukam chętnych na wycieczkę
Kapec, disco 300TDi '97,
Był ktoś w Albanii w październiku ?
chodzi mi to po głowie ...
chodzi mi to po głowie ...
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
4 tygodnie i 5500 km jazdy ogółem wzdłuż i wszerz ,to chyba można zabrać zdanie ,co ?kapec pisze:Rozumiem, ze byles, widziales...
Fercia - była , LR I i pare innych na magnes 

Owszem. I skoro potwierdzasz, ze Saranda-Duresz sa nie do zrobienia jadac lajtowo asfaltem w jeden dzien to chyba sie auto grzalo.kacmil pisze: 4 tygodnie i 5500 km jazdy ogółem wzdłuż i wszerz ,to chyba można zabrać zdanie ,co ?
Kapec, disco 300TDi '97,
Takie trasy , to możesz robić nawet i w 6 godzin (chociaż na samo żarcie w Apolonii czekaliśmy ok. 40 min o degustacji nie wspomnę) ,tylko czy na tym polega taka wycieczka ? Czy wiecznie trzeba się ścigać z czasem i udowadniać innym ,że zawsze ktoś tzn Ty robisz (tą akurat trasę ) w takim (lepszym) ,a nie innym tempie i spierać się o o to nieustannie w każdym kolejnym poście ?
No sorry ale chyba mamy zupełnie inne podejście do tematów wypawowych/wakacyjnych (nie mylić z zarobkowym/zawodowym zwiedzaniem)
I na tym proponowałbym zakończyc tą akademicką dyskusję.
No sorry ale chyba mamy zupełnie inne podejście do tematów wypawowych/wakacyjnych (nie mylić z zarobkowym/zawodowym zwiedzaniem)

I na tym proponowałbym zakończyc tą akademicką dyskusję.
Fercia - była , LR I i pare innych na magnes 

- amster123
- Kontaktowanie:
W środku okrutniekapec pisze:kacmil pisze: chyba sie auto grzalo.

http://amster4x4.blogspot.com
CAMP4X4 - Małe Jodło
CAMP4X4 - Małe Jodło
- misiacz
- jestem tu nowy...
Najlepiej do Komani dotrzec wieczorkiem, przenocowac sie w poblizu wioski i z rana uderzyc na prom. Za wioska Komani w kierunku promu, zanim droga zacznie sie wspinac do tunelu na koncu ktorego jest przystan, jest tam taka droga odbijajaca w lewo wzdluz brzegu jeziora. My pojechalismy ta droga jakis kilometr a potem byl lagodny zjazd nad jeziorko gdzie zrobilismy biwak - duzo gowien bo to przeciez zejscie do wodopoju ale miejscowka spokojna i malownicza, po drugie stronie jeziorka widac wioske. Najlepiej sie zebrac rano i sniadanie juz na spokojnie zjesc na przystani promowej, sa tam stoly pod dachem.Lenio pisze:Czy możesz podać dokładne informacje, o której startuje prom do Fierze? Podobno pływają dwa, większy i mniejszy? Czy jest problem z miejscem na promie, czy zabierają wszystkie samochody (ile tam w ogóle wchodzi maszyn)? Czy nocowaliście gdzieś przy Komani, czy dojechaliście prosto na prom? Jeżeli nocowaliście, to czy to prawda że jest tam coś w rodzaju campingu?Bodzio RPZ pisze:Wchodziliśmy od Vermosh później Hani i Hoti dalej Koplik, Theth, Mes, Shoder, Koman, Fierze, ...
Ufff, dużo pytań, ale może znajdą się odpowiedzi na wszystkie
Pozdro
Michal
Disco 3seta, 1995