.
Moderator: Misiek Bielsko
Re: pakistan - kkh
czyżbyś się do 3. próby szykował ?

'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
raz dwa naprawia. na tym odcinku KKH naprawiaja chinczycy - robia to szybko i sprawnie a ich obozy ciagna sie non stop przy drodze.
Pół roku w Afryce w Disko 300tdi
www.dunia.pl
www.dunia.pl
.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 7:45 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 2 razy.
.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 7:45 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
Pani Cukier poproszę herbatę !

Lepiej mieć spokój niż rację. 
Parchol Y61 LONG 2,8TDi

Parchol Y61 LONG 2,8TDi
.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 7:46 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
mazeno pisze:wagah to jedno z najfajniejszych miejsc swiata.
(ta impreza jest codziennie po poludniu bodajze o 15:30, kiedy zamykaja przejscie).
jej przekraczanie to czas ok. godziny do poltorej, przejscie ok. 700m "drogi niczyjej" i wedrowka od okienka do okienka.
przekraczalismy z kumplem ta granice w obie strony w srodku lata (lipiec i sierpien, 40C w cieniu, plus monsunowa wilgoc w powietrzu). w tamta strone (do pakistanu) na szczescie na granicy ludzi nie bylo wiele, wiec poszlo sprawnie - 1h15m. miesiac pozniej z powrotem to juz w ogole bajka - niecala godzina.
acha, nie w 4x4, nawet nie w 2x4 - na piechote, w dodatku kazdy z ponad 50 kg szpeja wspinaczkowego w dwoch plecakach (jeden na plecach, drugi z przodu).
wagah to zajebista miejscowka do szybkiego odchudzania
50kg na głowę

Seria IIA '62, Seria III 109 FFR ,Disco , def 110 SW
M-72 MW-750
M-72 MW-750
Nie przesadzaj, Nosicze zaopatrujący Chatę pod Rysami czy Terinkę tyle regularnie noszą..moto pisze:50kg na głowęjeżeli to prawda to jesteście chyba monstra
albo ja taki cherlawy
.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 7:46 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
jak dla mnie na ciągłą trasę po górach to max 35kg i wtedy tempo jest oki. trochę łażę, ale się nie wspinam
na raz to se można....spróbuj tak przez 15dni, jasna sprawa, że na urlopie trza się zniszczyć,
ale wsio ma swój umiar
Z tym, że Mazeno to raczej wyczyn uprawia , a ja turystykę

Ja Cie proszzzze.... podejście pod Chatkę to chyba co insza bajaTomaszRT pisze:Nie przesadzaj, Nosicze zaopatrujący Chatę pod Rysami czy Terinkę tyle regularnie noszą..moto pisze:50kg na głowęjeżeli to prawda to jesteście chyba monstra
albo ja taki cherlawy

na raz to se można....spróbuj tak przez 15dni, jasna sprawa, że na urlopie trza się zniszczyć,

Z tym, że Mazeno to raczej wyczyn uprawia , a ja turystykę

M-72 MW-750
M-72 MW-750
ale @mazeno nie napisał, że 15 dni sobie chodził z plecakiem 50kg 
tylko, że z takim ładunkiem szedł z BC do ABC i że również lodospad pokonywał.. chyba, że coś przeoczyłem..

tylko, że z takim ładunkiem szedł z BC do ABC i że również lodospad pokonywał.. chyba, że coś przeoczyłem..
dlatego twardy musi być 

M-72 MW-750
M-72 MW-750
ty, bo sie zaczne branzlowac ;P
koniec Krupówek w temacie pakistanu
kto nosi toboły po górach to wie o czym mowa.....a kto do Chatki to tez wi

kto nosi toboły po górach to wie o czym mowa.....a kto do Chatki to tez wi

M-72 MW-750
M-72 MW-750
.
.
.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 7:46 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 2 razy.