Albania od 15-go sierpnia do ......
Moderator: Misiek Bielsko
- Darek Palmowski
-
- Kontaktowanie:
Albania od 15-go sierpnia do ......
Co prawda wątek już nie taki nowy, ale ponieważ mamy bardzo sprecyzowany termin wyjazdu, więc postanowiłem odezwać się raz jeszcze.
Tak, jak to zwykle w naszym wydaniu - wyjazd niskobudżetowy, z pominięciem plastikowych hoteli, dyskotek itp. Nastawiamy się na dobrą zabawę w terenie, zwiedzanie różnych ciekawych miejsc po drodze i moczenie tyłków w ciepłym morzu.
Tak, jak to zwykle w naszym wydaniu - wyjazd niskobudżetowy, z pominięciem plastikowych hoteli, dyskotek itp. Nastawiamy się na dobrą zabawę w terenie, zwiedzanie różnych ciekawych miejsc po drodze i moczenie tyłków w ciepłym morzu.
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Re: Albania od 15-go sierpnia do ......
cześć Darku
ruszamy z Warszawy albo 14 sierpnia albo 21 sierpnia, jednym autem, termin dogramy w ciągu tygodnia (raczej 14.08)
jedziemy do Grecji przez Czarnogórę i Albanię, ale nie będziemy się sztywno trzymać planu jak się coś zmieni
pierwsze dwa, trzy dni zamierzamy spędzić w dolinie Tary, później przez Plev i Góry Przeklęte do Albanii - więc możemy kawałek trasy zrobić razem, potem mykamy dalej na południe
chętnie przelot przez PL, słowację, węgry, serbię zrobilibyśmy w towarzystwie, zawsze mniej nudno i weselej łykać km po czarnym
jedziemy disko
ruszamy z Warszawy albo 14 sierpnia albo 21 sierpnia, jednym autem, termin dogramy w ciągu tygodnia (raczej 14.08)
jedziemy do Grecji przez Czarnogórę i Albanię, ale nie będziemy się sztywno trzymać planu jak się coś zmieni
pierwsze dwa, trzy dni zamierzamy spędzić w dolinie Tary, później przez Plev i Góry Przeklęte do Albanii - więc możemy kawałek trasy zrobić razem, potem mykamy dalej na południe
chętnie przelot przez PL, słowację, węgry, serbię zrobilibyśmy w towarzystwie, zawsze mniej nudno i weselej łykać km po czarnym

jedziemy disko
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- Darek Palmowski
-
- Kontaktowanie:
14-tego sierpnia jest również możliwy nasz start. Nie chcę ruszać później, bo szkoda mi wakacji. My jedziemy toyką LJ 70, ale to czym kto jedzie, nie ma większego znaczenia. Moja załoga to trzy osoby: ja, moja lepsza połowa i syn.
Zobaczymy - może jeszcze ktoś dołączy i spolonizujemy tamte rejony.
- Damian
-
- Kontaktowanie:
ja z partnerką jadę
charakter wyjazdu - improwizacja jak zawsze, bez sztywnego planu, choć wiemy mniej więcej gdzie chcemy jechać
dogadamy się, może się uda ruszyć razem
charakter wyjazdu - improwizacja jak zawsze, bez sztywnego planu, choć wiemy mniej więcej gdzie chcemy jechać
dogadamy się, może się uda ruszyć razem

LR
LR
Ile Twoj syn ma lat?Darek Palmowski pisze:14-tego sierpnia jest również możliwy nasz start. Nie chcę ruszać później, bo szkoda mi wakacji. My jedziemy toyką LJ 70, ale to czym kto jedzie, nie ma większego znaczenia. Moja załoga to trzy osoby: ja, moja lepsza połowa i syn.
Bo tez w tym mniej więcej terminie planuję tamte rejony. Z 11 letnią córka. no i szukam dla niej towarzystwa.
Uaz and GR Y61
chlopaki, co to - forum matrymonialne?

- Damian
-
- Kontaktowanie:
dzisiaj młodzież wcześnie zaczyna jak wiesz

LR
LR
mazeniak - gdzie jedziesz ?
na wszelki wypadek pytam ...
na wszelki wypadek pytam ...

gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
selimek, dziecko drogie, a co - boisz sie spotkac mnie gdzies?
nie ma strachu, ja sie po campingach i hotelach nie rozbijam ;P
nie ma strachu, ja sie po campingach i hotelach nie rozbijam ;P
marzenka - czyżby.... kompleksy co do do hoteli i do "ja i moja wypasiona terenówka" ? 

gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
przespij sie kiedys w one-milion-star-hotel to zobaczysz roznice ;P
- Darek Palmowski
-
- Kontaktowanie:
Jemu szesnastka stuka i nic na to nie można poradzićtrawers pisze:Ile Twoj syn ma lat?Darek Palmowski pisze:14-tego sierpnia jest również możliwy nasz start. Nie chcę ruszać później, bo szkoda mi wakacji. My jedziemy toyką LJ 70, ale to czym kto jedzie, nie ma większego znaczenia. Moja załoga to trzy osoby: ja, moja lepsza połowa i syn.
Bo tez w tym mniej więcej terminie planuję tamte rejony. Z 11 letnią córka. no i szukam dla niej towarzystwa.

- Darek Palmowski
-
- Kontaktowanie:
No cóż... Za dziesięć lat to może i by coś z tego było, ale w tej chwili to raczej relacje - Stasio i Nel bardziej podchodzą
.

- xbartman
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
My się wybieramy w zbliżonym terminie.
Napisałem tutaj - http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f= ... 5#p2617125.
Napisałem tutaj - http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f= ... 5#p2617125.
Jeep GC 4.0
www.w4stronyswiata.com
www.w4stronyswiata.com
Co powiesz na wyjazd 30.07, powrót za 2 tygodnie? Dzieci jadą ze mną tak więc nikomu nie powinno się nudzićtrawers pisze: ... tez w tym mniej więcej terminie planuję tamte rejony. Z 11 letnią córka. no i szukam dla niej towarzystwa.
Hmmmm...
Tłoczno na dojazdówkach i w Albanii będzie
3 LR 14-tego w tym samym kierunku ruszamy i też plan taki coby w Czarnogórze 2 dni i dalej do Albanii,
a droga powrotna dołem nad morzem i tyłek w ciepłej wodzie umoczyć
Tłoczno na dojazdówkach i w Albanii będzie
3 LR 14-tego w tym samym kierunku ruszamy i też plan taki coby w Czarnogórze 2 dni i dalej do Albanii,
a droga powrotna dołem nad morzem i tyłek w ciepłej wodzie umoczyć

RR Classic 3.5 V8, Disco 200, Disco 300 

Trochę za wcześnie, wolałbym po 10 sierpnia. Ale widzę, że rzeczywiście w Albanii tłoczno będzie, może uderzę przez Macedonie prosto do GrecjiMiron pisze:Co powiesz na wyjazd 30.07, powrót za 2 tygodnie? Dzieci jadą ze mną tak więc nikomu nie powinno się nudzićtrawers pisze: ... tez w tym mniej więcej terminie planuję tamte rejony. Z 11 letnią córka. no i szukam dla niej towarzystwa.
Uaz and GR Y61
Cześć DamianDamian pisze:cześć Darku
jedziemy disko
coraz bardziej realny robi się również mój udział w tej wycieczce... na co wpływ niemały ma autor tego tematu

P.S. jak disko po konfrontacji z Suzuką w sobotę?
- Damian
-
- Kontaktowanie:
ooo cześć
i tak miał być nowy zderzak
reszta OK, tylko listewka plastikowa za 70zł, która i tak był nadpęknięta
jechałbyś swoim autem?
my już przedyskutowaliśmy z Olą i 14.08 już prawie na 100% 

jechałbyś swoim autem?

LR
LR
takDamian pisze:jechałbyś swoim autem?
- Darek Palmowski
-
- Kontaktowanie:
No, dobrze. Jak się okazuje, jest nas trochę zainteresowanych wspólnym kierunkiem i terminem. Można zacząć myśleć o jakimś punkcie zbornym. Tak sobie myślę że mógłby on być jeszcze w Polsce. Najlepiej bardzo blisko granicy. Może ktoś z szanownego grona zna miejsce gdzie można zrobić pierwszy ciekawy nocleg ? Następnego dnia byłby już start w bardziej zwartej ekipie.
- Damian
-
- Kontaktowanie:
gdzie co , jaki nocleg w Polsce?
Co ja będę ledwo po wyjechaniu z domu już koczował?
Pierwszy nocleg planowałem na na Węgrzech pod granicą serbską lub już w Serbii, tak żeby następnego dnia na spokojnie wjechac do doliny Tary...

LR
LR
- Darek Palmowski
-
- Kontaktowanie:
Rzuciłem hasło - tylko. Tak, żeby wszyscy mieli równe szanse. Poza tym z doświadczenia wiem że wyścigowa jazda pierwszego dnia owocuje krótszym dystansem następnego. Z resztą już trzeciego dnia i tak osiągniemy tą samą odległość
. Poza tym na wakacjach raczej unikam ciśnień że tego dnia muszę przejechać ściśle zaplanowaną ilość kilometrów.
Już raz jechałem z kimś ciśnieniowym i nie było zupełnie fajnie
.

Już raz jechałem z kimś ciśnieniowym i nie było zupełnie fajnie