Witam
Kilka pytań natury praktycznej ,
- jak wygląda przejście graniczne Gusinje- Vermosh i czy jest w nim jakiś problem
- czy ktoś nocował na Czarnogórze nad jeziorem Plavsko w drodze do Gusinje
- czy ktoś ma aktualne informacje na temat promu w Komani ( pływa nie pływa )
Dla zainteresowanych ruszamy 4-08 możemy kogoś przytulić .
Pozdrawiam
Krzysztof
Albania 4-08
Moderator: Misiek Bielsko
-
- jestem tu nowy...
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
Re: Albania 4-08
O promie to już można książkę napisać .
Przejście ....jedna buda stara wjeżdżając od Czarnogóry a po drugiej stronie Albańskiej nowa ale tez buda.
Zero problemów .
Wszystko już było napisane użyj szukarki .

Wszystko już było napisane użyj szukarki .
Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
-
- jestem tu nowy...
Wiem że o promie można książkę napisac ale chodzi mi o informacje z ostatniej ręki tegoroczne.
W tej chwili jestem w czarnogórze po 2 tygodniach w albanii. Przejście to faktycznie 2 kioski. Zero problemów. Plav - takie sobie. Ciekawszy nocleg nad wodospadem 5 km powyżej plav - jak będziesz chciał koordynaty mogę wysłać mailem. Co do promu sprawa cieżka - faktycznie nie kursuje. Jednak jak się zbierze odpowiednia ilośc samochodów (5-6) wtedy płynie - trzeba pogadać z gościem na przystani, podzwoni i będzie ok. ( koszt około 30 euro od auta). Jak dla mnie ciut bez sensu. Lepiej jechać z gusinje do koplika, z koplika do theth, z theth do szkodry i pózniej uderzać na lure. Wracam w czwartek w nocy do pl, jakbyś chciał jakiś informacji albo traków to pisz na pw.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
-
- jestem tu nowy...