namiary na energetyke
Moderator: Student
namiary na energetyke
prosze o namiary na odzialy terenowe energetyki organizujace przetargi na swoje samochody moze ktos wie...
5

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
-
-
- Kontaktowanie:
A po coz ci takie przetargi? jakis ciekawy pomysl? to mozna poszukac.... wsrod dobrych znajomych w ZEWT(Zaklad Energetyczny Warszawa Teren) 

Ostatnio zmieniony śr gru 17, 2003 11:11 am przez GAZFAN, łącznie zmieniany 2 razy.
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

W energetykach z reguły są sprzedawane większe okazy jak gazy 66 i podobne wynalazki. Kolega kupił 3 sztuki po 1000 / sztuka. Jednego na części i 2 do reanimacji. Ale jak mam sie dał przejechać gazem 66 to śmy mu go trochę skatowali. Generalnie autko fajnie wymiatało ale z pokrzywioną budą , paką i urwanym bakiem nie za ładnie wyglądało. 

TOYOTA&GAZ , to tak w sam raz.
- Slawquu
- Kontaktowanie:
w lublinie i w podległych oddziałach terenowych był przetarg na poczatku listopada, i było wystawione łacznie 17 szt Uazów w rocznikach młodszych od 1990...i cena wywoławcza 3 tys zł..a amatorów nie było zbyt wielu
UAZina 469 B+G, Gazik 63 3,1D Vauxhall Frontera 2.2 16V
Troche sie nazbierało gratów...
Mam trochę do czynienie z Zakładami Energetycznymi i wiem, że to co idzie na przetarg, to w najlepszym wypadku ma już 250.000 km i 4-ty szlif, jeżeli nie masz dojścia do gości z ZE, którzy by Ci powiedzieli, którego UAZ-a/GAZ-a kupić, a którego olać, to może się okazać, że tylko papier się z tego co kupiłeś nadaje do użytku.
W razie jak by co, to 601-34-87-25
koniecznie z energetyki? teraz jakoś agencja mienia wojskowego organizuje przetargi
http://www.amw.com.pl
zobacz, może coś tam ...
zobacz, może coś tam ...
Sip - Dop
...jajco holenderskie blues...
...jajco holenderskie blues...
- romanowicz_z3 car469b
Baron pisze:koniecznie z energetyki? teraz jakoś agencja mienia wojskowego organizuje przetargi
zobacz, może coś tam ...
to już chyba lepiej z energetyki niż z woja

Tzarrr!!
- nie_mientki
- Slawquu
- Kontaktowanie:
Mag69 pisze:Dostałem cynk ,ze energetyka w lublinie sprzedaje w drodze przetargu uazy
Prośba do kolegów z lublina lub swidnika moglibyscie poogladac czy jest cos godnego uwagi za przyzwoite pieniądze
z tego co mi wiadomo było to pierwszy przetarg był w listopadzie zeszłego roku, wtedy było bodajze ze 17 tych autek... ja ogladałem tylko kilka co były do obejrzenia w Lublinie bo reszta stała po oddziałach terenowych 3/4 to była padlina ddo powaznych robót blacharskich i z tego co wiem poszło ich chyba 15, i zostało 2 które miały byc wystawione na przetarg organizowany juz w tym roku...ale juz sie nie orientowałem bo kupiłem z wojska... wiec nie było potrzeby
czasami jest tak ze chłopaki w energetyce na paliwie zarabiali więc zdarzaja sie uazy które maja 2 x więcej na liczniku niż w rzeczywistości przejechane
po prostu chłopaki przekręcali liczniki do przodu i handlowali wachą
1. Muscel'69
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00

- Slawquu
- Kontaktowanie:
Wojtek_K pisze:czasami jest tak ze chłopaki w energetyce na paliwie zarabiali więc zdarzaja sie uazy które maja 2 x więcej na liczniku niż w rzeczywistości przejechane
nie tylko w enerfetyce tak robili...w woju to samo...jakie patenty mieli na licznik to głowa mała...kupiłem ostatnio z woja i tak sie przygladałem co u mnie namłodzone było....smiechu warte, wszystko w myśl zasady polak potrafi...