Więc, czy oryginalna pompa dwu-stopniowa da radę na hamulce tarczowe, czy będezie trzeba zmieniać serwo

Bo moja cierpliwość na bębny się skończyła

Moderator: Student
mieczakWałek pisze:
Bo moja cierpliwość na bębny się skończyła![]()
Masz servo na tej swojej pompie?Taniej bedzie kupić nowe tarcze i używane zaciski od Vitary a pompa powinna sobie poradzić.Wałek pisze:Od razu piszę, że szukałem, ale jak to bywa na tym forum, temat jest albo zakasztaniony, albo nie było takiego pytania
Więc, czy oryginalna pompa dwu-stopniowa da radę na hamulce tarczowe, czy będezie trzeba zmieniać serwo![]()
Bo moja cierpliwość na bębny się skończyła![]()
Balu-Balu pisze:Pompa Uazowa ma na celu wydajność a nie ciśnienie. Ja swoją zamieniłem na pompę od VW LT. Więc załóż serwo i pompę od auta z hamulcami tarczowymi. Ja mam zaciski Lucas/Polonez a tarcze Samurai/Vitara. Jak na razie![]()
![]()
Przód nie powinien stawać dęba, raczej tył, a że tył jest na bębnach to masz odpEDEK:):):):) pisze:Balu mam ten sam zestaw tylko z tym że na piachu,szutrach,żużlówkach koła blokują a na asfalcie ni h..a serwo mb 123 duże płaskie , pompa lublin I ,podciśnienie hula , silnik andoria TD a siła hamowania na czarnym słaba i nie piszczczą czyt. nie blokują![]()
![]()
gdzie przyczyna
![]()
![]()
mam serwo oryginał z pompką lucas girling od lublina\honkera czy pomoże czy pompka za mała
![]()
![]()
przeca lublin większy i honek też
![]()
![]()
więc czemu nie blokują .Opony mam ya-192 na felach vitary.
a jak myślisz,czemu szybkie sportowe samochody mają wielkie tarcze i ileś tam tłoczkowe zaciski ?EDEK:):):):) pisze:Balu mam ten sam zestaw tylko z tym że na piachu,szutrach,żużlówkach koła blokują a na asfalcie ni h..a serwo mb 123 duże płaskie , pompa lublin I ,podciśnienie hula , silnik andoria TD a siła hamowania na czarnym słaba i nie piszczczą czyt. nie blokują![]()
![]()
gdzie przyczyna
![]()
![]()
mam serwo oryginał z pompką lucas girling od lublina\honkera czy pomoże czy pompka za mała
![]()
![]()
przeca lublin większy i honek też
![]()
![]()
więc czemu nie blokują .Opony mam ya-192 na felach vitary.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości