Wujek Gugiel twierdzi, że mosty Тимкен to normalne mosty uazowe ("rozpoławialne"). Czegoś nie wiem?kb-autostyle pisze:zaadoptowanym z (...) mostów timken
Poszukuję - oddam - zamienię
Moderator: Student
Re: Poszukuję - oddam - zamienię
- kb-autostyle
-
- Kontaktowanie:
pewnie nawet więcej wiesz niż ja.Adampio pisze:Wujek Gugiel twierdzi, że mosty Тимкен to normalne mosty uazowe ("rozpoławialne"). Czegoś nie wiem?kb-autostyle pisze:zaadoptowanym z (...) mostów timken
Faktycznie Timken to rozpoławiany (kołhoźnik)
Jeżdżę na felgach kutych SLIK i dziur się nie boję. Offroadu też nie. Polecam.
To ja może odgrzeje kotleta: szukam ograniczników drzwi....
Po prostu Seba
Do oddania mam chłodnicę z żaluzją. Odbiór - tylko osobisty - Warszawa Bielany lub Praga Południe. Chetnie wymienie na gaznik lub aparat zapłonowy do uaza, lub cos z innych drobnych gratów uazowych. Ewentualnie na felgi stalowe do starej beemki e36, lub cos innego np. dobry olej mineralny do uaza lub dobry olej do mostów i skrzyni.
Mam tez sporo innych gratów uazowych na zbyciu....
Mam tez sporo innych gratów uazowych na zbyciu....
Na poprzedniej stronie jako pierwszy post BWP 4 napisał, że ma!!anabol pisze:To ja może odgrzeje kotleta: szukam ograniczników drzwi....
Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.
-
Ile tych ograniczników jeszcze potrzebujesz ? Poszukam w warsztcieanabol pisze:To ja może odgrzeje kotleta: szukam ograniczników drzwi....

cale zycie z wariatami
HE ale wałek był szybszyzippo68 pisze:Na poprzedniej stronie jako pierwszy post BWP 4 napisał, że ma!!anabol pisze:To ja może odgrzeje kotleta: szukam ograniczników drzwi....

potrzebuje 4 sztuki ale zadowole się nawet mniejszą ilością... Jak sprzedawałem 1go uaza to oddałem dodatkowo stare drzwi a tam były... nie sądziłem ze będą mnie jeszcze koszmary uazowe męczyć. I dlatego kupiłem drugiego

Po prostu Seba
szymon milimetr pisze:Poszukam w warsztcie
Szymon plandeki z brezentu nie masz w tym swoim wielkim garażu

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
-
Witam. Wiesz moze i mam alemusze sprawdzic w jakimjest stanieBalu-Balu pisze:szymon milimetr pisze:Poszukam w warsztcie
Szymon plandeki z brezentu nie masz w tym swoim wielkim garażuMoże Adam ma albo któryś z Twoich znajomych
![]()

cale zycie z wariatami
Balu-Balu pisze:szymon milimetr pisze:Poszukam w warsztcie
Szymon plandeki z brezentu nie masz w tym swoim wielkim garażuMoże Adam ma albo któryś z Twoich znajomych
![]()
ja mam, ale dosc kiepski stan... tylna szybka szklana jest za to cała nie uszkodzona w tej plandece
To czekam na wieściszymon milimetr pisze: Witam. Wiesz moze i mam alemusze sprawdzic w jakimjest stanie

Frolik pisze:
ja mam, ale dosc kiepski stan... tylna szybka szklana jest za to cała nie uszkodzona w tej plandece
Dziury ma

- kb-autostyle
-
- Kontaktowanie:
Balu-Balu pisze:szymon milimetr pisze:Poszukam w warsztcie
![]()
a może by tak partię nowych rzucić do PL.
nazbiera się 30 chętnych (taka ilość minimalna u producenta), czy brezent czy tkanina plandekowa lub brezent pokryty polichlorkiem winylu ?
Koszt
bo to jest najważniejsze 

- kb-autostyle
-
- Kontaktowanie:
od 207,90 netto za sztukę do 249,48 zł netto za sztukę.Balu-Balu pisze:Koszt![]()
bo to jest najważniejsze
Kto się podejmie obsługa zamówienia i dystrybucji w PL ?

można dorzucić przy okazji coś do Gaza69 i 69A.
Musze sprawdzic, nie miałem jej przed oczami ze 2 lata.Balu-Balu pisze:To czekam na wieściszymon milimetr pisze: Witam. Wiesz moze i mam alemusze sprawdzic w jakimjest stanieNa Wiele lub Borne jedziecie
![]()
Frolik pisze:
Dziury ma
Pamietam ze na deszczu jednak sporo przepuszczała wody do srodka - jednak jak padał snieg osiadajacy na dachu to nie bylo takiego problemu.
-
Jak z czystego brezentu wz.mon podwójnego grubego to impregnacja rozbełtaną wazeliną i woda spływa.
Bóg stworzył czołgi by siały zamęt i zniszczenie
Poszukuję przedniej szyby do Ogórka - 452. W zamian graty mechaniczne lub $.
Pozdrawiam!
Marcin
Marcin
Poszukuje tylnych resorów do uaza , w zamian szelesty lub jakaś drobnica do skrzyni biegów
UAZ z 2.5tdi na pokładzie
Jeśli by solidną plandekę w tej kasie szło załatwić to ja bym się pisał-łatwo mówić ale oferta ciekawa i kusząca - może tak stworzyć osobny wątek dla kolegi kbautostyle i zrobić zapisy na plandeki??kb-autostyle pisze:od 207,90 netto za sztukę do 249,48 zł netto za sztukę.Balu-Balu pisze:Koszt![]()
bo to jest najważniejsze
Kto się podejmie obsługa zamówienia i dystrybucji w PL ?![]()
można dorzucić przy okazji coś do Gaza69 i 69A.
Uaz 469b, 2,1 TD 1980r.== przebudowa na 2,8D w trakcie.
ja też pisałbym się na plandekę brezentowa ,choć nową plastikowa kupiłem miesiąc temu ostatnia wytrzmała mi cztery lata i plastik popękał.Miałem kiedyś brezent orginał cos pieknego,można go bylo zwinać w malą paczke,naciągał się jak guma nie przeciekał.W podsumowaniu twierdze że najwiekszą krzwde robi sie Uazowi zakładając to plastikowe badziewie
Dawno, dawno temu miałem brezentową blandekie i skonczylo sie na hardtopie
Na lato musi być plandeka

więc jak z tymi plandekami? myśli ktoś już nad tym?
Zebrać naraz TRZYDZIESTU chetnych to marnie widzę
- morte36
-
- Kontaktowanie:
Witam szukam takiej pierdółki a dokładniej w mechanizmie wycieraczek jest taki ślimak połączony z wałkiem silniczka. No więc potrzebuje tego ślimaka i tego łącznika. Konkretnie mi chodzi do gaza 69 ale w uazach chyba były takie same tylko ten starczy typ.
UAZ 31512-1990
GAZ 51-1951 remont
GAZ 69M-1970
tel. 501106073
GAZ 51-1951 remont
GAZ 69M-1970
tel. 501106073