Poszukuję trójkątnej szybki wraz z ramką do nastawki drzwi z lewej strony od miejsca kierowcy do Uaza w stanie bardzo dobrym stanie

Ewentualne oferty proszę kierować na PW.
Moderator: Student
Widocznie kazda skrz. która robiłem było ich sporo była wyj...zippo68 pisze:Skoro potrafiłeś wyjąć rękami, to znaczy, że masz wyjeb...ną.
szymon milimetr pisze:Widocznie kazda skrz. która robiłem było ich sporo była wyj...zippo68 pisze:Skoro potrafiłeś wyjąć rękami, to znaczy, że masz wyjeb...ną.
OS syry mam ale nie bardzo pasuje - tak jak od Gaza 69 Uaz jest wyjątkowyEDEK:):):):) pisze:Jedynie od syreny miałem ale musiałbym sprawdzić.
mam taki do oddania za free odbiór osobisty ze Szczecinatomaszb2 pisze:Kupię plastykowy dach do Uaza 31512 w bdb lub db stanie.
Info na PW
benes pisze:mam taki do oddania za free odbiór osobisty ze Szczecinatomaszb2 pisze:Kupię plastykowy dach do Uaza 31512 w bdb lub db stanie.
Info na PW
tylna klapa do remontu, ogólnie do ogarnienia
ktoś miał go odebrać ale się nie odzywa. Jak będziesz zainteresowany to się zapytam czy jeszcze jest
Uploaded with ImageShack.us
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość