Franek_ pisze:To znaczy, że taki zajebisty czy właśnie niekoniecznie?Gocu pisze:Od mojego lepszy jest tylko silnikiem![]()
![]()
co jak co ale Uaz Goca jest wart polecenia

Moderator: Student
Franek_ pisze:To znaczy, że taki zajebisty czy właśnie niekoniecznie?Gocu pisze:Od mojego lepszy jest tylko silnikiem![]()
![]()
Bardziej chodziło mi o to, że niekoniecznieFranek_ pisze:To znaczy, że taki zajebisty czy właśnie niekoniecznie?Gocu pisze:Od mojego lepszy jest tylko silnikiem![]()
![]()
Nie znam się na mechanice samochodowej, do uczenia się jej też nie jestem specjalnie skory. Zastanawiam się nad czymś tanim. Oczywiście full wypasem byłoby posiadać taką zrobioną dajmy na to HJ61, ale wiadomo - to kosztuje i to sporo. A ja sobie sprytnie uznałem, że skoro w trakcie wypraw i tak szaleć off-roadowo nie będę, ale jednak na wschodzie to 4x4 się przydaje, to taki UAZik wystarczy. Tani, popularny w tamtych rejonach, a w dieslu jeszcze względnie ekonomiczny (z naciskiem na względnie oczywiście).tomaszb2 pisze:Pytanie zasadnicze czy znasz się na mechanice samochodowej lub czy chcesz się jej nauczyć bo przy Uazie trzeba coś czasem dłubnąć![]()
Jeśli teren lajtowy to też trzeba się zastanowić czy potrzebny Ci jest aż Uaz, czy może coś bardziej wygodnego??
Choć ja jeżdżę Uazem i komfort dla mnie jest zadowalający.
A najlepiej załóż nowy temat na forum a nie tutaj gdzie jest inny temat poruszany
benes pisze:oddam/wymienię za przydaśki do dyskoteki
Kompletny zestaw wspomagania od BMW gotowy do przeszczepu do UAZa. W zestawie są:
Już nie aktualne...benes pisze:oddam....
Kompletny zestaw wspomagania od BMW
Jak jestes jeszcze przy potrzebie daj znac na pw.kolorek pisze:Witam potrzebowal bym sam blok silnika do uaza, Gdyby komus zalegal bede wdzieczny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość