jeśli przyprowadzisz prawdziwego fachowca Uazowca to jeszcze ja się dorzucę do browca

pozdrawiam
Moderator: Student
ok ok, niech Mak jedzie do Terespola oglądać i niech wróci do mnie aby sie dowiedzieć, że UAZa ush ni ma ...KUbutek pisze:To wcześniej umów się z fachowcem uazowcem , który się tu zgłosi ,przebij ofertę Maka i Uaz usz sprzedany.powerolo pisze:Mak
jeśli przyprowadzisz prawdziwego fachowca Uazowca to jeszcze ja się dorzucę do browca![]()
pozdrawiam
Dzięki za propozycję - niestety z przyczyn niezależnych musze na razie zawiesić kupowanie UAZa w ogóle. Mam nadzieję, że wrócę do tego latem lub jesienią. Może to i dobrze, będę miał sporo czasu by poczytać wszystko o tych samochodach. Oglądając UAZa powerolo chyba załapałem bakcylaMiras M pisze:Jakbyś 'odwiesił' tego w Terespolu to chętnie służe radą i pomocą, chyba że znalazłeś już jakiegoś uaz-speca. W tą sobote jestem w Lublinie ale w niedziele już obok B.P.
Just call me 505 972 350
Ale koleś. Powiedział mi, że dopiero w czwartek może się spotkać a we wtorek sprzedał komuś innemupowerolo pisze:szkoda, że nie ty go kupisz, miałbyś dobrą rękę do niego![]()
a prawdopodobnie kupi go koleś, który chce nim dłużyce do tartaku ciągać![]()
![]()
![]()
pozdrawiam i życzę udanego zakupu kiedyś tam
no na śląsku chyba nie ma, bo mój tam właśnie odjechałGrzegorz G. pisze:Ale koleś. Powiedział mi, że dopiero w czwartek może się spotkać a we wtorek sprzedał komuś innemupowerolo pisze:szkoda, że nie ty go kupisz, miałbyś dobrą rękę do niego![]()
a prawdopodobnie kupi go koleś, który chce nim dłużyce do tartaku ciągać![]()
![]()
![]()
pozdrawiam i życzę udanego zakupu kiedyś tam![]()
A ja już kasę przygotowaną miałem.
Teraz będę się ewentualnie musiał tłuc po Mazurach czy Śląsku.
Panowie, zapodajcie jakiegoś młodego uaza nie do roboty za rozsadną kasę i w Warszawie.
ryba pisze:moze tak obok tematu, ale...
pozbyle, sie mojej ciezarowki ze wzgledu na potrzebe posiadania gotowki, no ale niestety uzaleznienie po miesiacu dalo znac o sobie i postanowilem poszukac czegos taniego, latwego w naprawie i klasycznego konstrukcyjnie no i padlo na UAZa.
zaczalem szukac i... ZDZIWIENIE
UAZy z '88 chodza po 8tys., czyli tyle samo co parchy z '89![]()
jezdzilem po zlomach i UAZ za 2-3tys. oznaczal "pakiet startowy" w wysokosci kolejnego tysiaca albo 2...
dlatego pytam Was uzytkownicy UAZow:
o co chodzi? dlaczego tyle cenicie za te "zabytki"?
no i sie zalamalem... bo nies tac mnie nawet na UAZa w czasach kiedy samuraja na chodzie mozna za 4tys. kupic
i pomyslec, ze 3 lata temu kupilem GAZa za 1,4tys. prawie na chodzie
DookładniegÓral świętokrzyski pisze:8 tys to jest adekwatna cena za UAZa w bardzo dobrym stanie.
Rocznik ma tu mniejsze znaczenia wg mnie
Jak się włoży tą dyche to chce się zeby coś powróciło
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości