Uaz jest na tyle awaryjny,że jak sam nie potrafisz,to cię zeżre i zbankrutuje.
Skrzynia nie działa?No to na stół i lukamy,a dopiero potem ew szanownemu forum zawracamy dupę

Skrzynia z reduktorem to ok 70 kg i "z gleby"to słaboo.
Moderator: Student
Balu-Balu pisze:............ Zresztą, do dziś, mam odciśniętą linę na dłoni od trzymania tej skrzyni choć od dawna mam skrzynie z Mercedesa.![]()
![]()
fakt...co prawda moja stara miała tylko pęknietą obudowe...a z tej super sprawnej zanabytej tylko trójka czasami wylata ale radość z samodzielnej wymiany bezcennaTakayuki pisze:Do listy dodaj:
- kupienie sprawnej na allegro z reduktorem: 1000 zł
- organoleptyczne stwierdzenie po montażu, że sprawna to złom: bezcenne
Dlatego bez góry pieniędzy uaza lepiej robić samemu.
Jasne że nie trafia. Tarcza się lekko przesunęła. Trza ostro pchać, ruchami drgajaco-posuwistymibobbik pisze:może wałek nie trafia w to łożysko które jest w wale korbowym,
I wtym momencie zayebiście jest mieć stary wałek sprzegłowyzippo68 pisze:.............................................................................................. Potem już zawsze przed wkładaniem sprawdzałem osiowość.
i skrzynie wkładać z podnośnika lub zawiesiavandall1 pisze:I wtym momencie zayebiście jest mieć stary wałek sprzegłowyzippo68 pisze:.............................................................................................. Potem już zawsze przed wkładaniem sprawdzałem osiowość.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość