Witam wszystkich użytkowników UAZów!Przeglądam forum już od dłuższego czasu ale dopiero teraz zebrałem się na napisanie pierwszego posta. Więc przy okazji pochwalę się moim złomkiem https://www.youtube.com/watch?v=V2CX3SYZ-p8
Cześć
Użytkownikiem forum jestem juz od jakiegoś czasu, ale do tej pory bylem posiadaczem Lady Nivy którą przejechałem pół Europy w tym Albanie, cale Bałkany a nawet na Sycylie dojechałem. Jednak od kilku tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem UAZ'a 469 z 74 roku z dieslem mercedesa 3.0
Przymierzam się żeby go troche zmotac w teren.
Mam nadzieje ze cos podpowiecie jak bede w potrzebie
Witam,
jestem nowy, poszukuję UAZa bo jestem w nim zakochany Zapisałem się na forum żeby lepiej poznać Uaza i jego rozwiązania i bolączki
Pozdrawiam
Tomek
Na imię mam Marek, mieszkam w okolicach Częstochowy. Mam Sama na częściach z Uaz-a. Stąd moja tu obecność. Przepraszam że nie przedstawiłem się na początku.
Cześć wszystkim,
Trochę szukałem ame wreszcie od weekendu mam swojego 469
Będę pewnie często tu zaglądać by uczyć się auta na podstawie Waszych doświdczeń.
Kupilem pojazd trochę podrobiony ale większość w oryginale i taki stan chcę zachować.
Do zobaczenia na trasie...
Jestem nowy na forum. Od niedawna posiadam Uaza. Liczę, że wiedza bardziej doświadczonych kolegów/koleżanek będzie dla mnie pomocna, ja z kolei obiecuję zawsze pomóc w miarę moich możliwości. Gdyby ktoś potrzebował pomocy z zakresu motocykli to chętnie pomogę.
Cześć.
Posiadam Uaza 469 mocno zmotanego w celach leśnych Dlatego postanowiłem dołączyć do forum, dowiedzieć się od Was ciekawych rzeczy oraz podzielić się również swoją wiedzą. Witam i pozdrawiam
Witajcie też jestem nowy jeżdżę czasami uazem 469B ..niestety nie jest mój ale jest w rodzinie tak to można nazwać .. Oczywiście przymierzam się do zakupu czegoś swojego bo zaraziłem się bakcylem - to chyba było nieuniknione:)