Poszukuję - oddam - zamienię
Moderator: Student
Re: Poszukuję - oddam - zamienię
Właśnie wymieniłem na elektryczną. Sprawna, membranki wymieniane ~4 tysięcy km temu. Pisz na maila c64club(maupa)gmail.com
Oddam w cenie złomu sprawną, szczelną chłodnicę do 469 z żaluzją i obudową wentylatora oraz wentylatorem 6-łopatkowym. Chciałem wstawić elektrowentylator od Fiata ale się nie zmieścił, więc przeszczepiam razem z chłodnicą.
Oddam w cenie złomu sprawną, szczelną chłodnicę do 469 z żaluzją i obudową wentylatora oraz wentylatorem 6-łopatkowym. Chciałem wstawić elektrowentylator od Fiata ale się nie zmieścił, więc przeszczepiam razem z chłodnicą.
Spawanie MAG/TIG, przeróbki pojazdów, akcesoria "na miarę", ślusarstwo, elektryka itp.
Wentylator od opla zakładałem.
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
od bmw z osłoną po modyfikacji
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
W tę fiatowską chłodnicę wchodzi standardowy termostatyczny wyłącznik wentylatora, także w sumie dobrze, że nie zostałem przy oryginalnej. Zmniejszyłą się masa (mniej ważne) ale też pojemność układu chłodniczego, co nadrobię zbiorniczkiem buforowym.
Spawanie MAG/TIG, przeróbki pojazdów, akcesoria "na miarę", ślusarstwo, elektryka itp.
chłodnicę zostawilem ori a wiatrak na prund z 5-tki, przy silniku andorii
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Witam, poszukuję skrzyni biegów w pełni synchronizowanej. Czy gdzieś poza Tarmotem jest dostępna może w bardziej przystępnej cenie?
Czy ktos w ogole ja kupil? W Tarmocie jest chyba za 1650 zlotych, przy tej cenie nie bawilbym sie w poszukiwanie uzywanej, bo regeneracja zezre cala oszczednosc.
Jeśli nadal potrzebujesz to coś mam ale to ani nowa, ani sprawna

tz nie znam stanu kupiłem jakiś czas temu do uaza okazało się że to do wołgi (inny kształt "cyngla")
https://photos.google.com/share/AF1QipM ... N4ZW9jWDlR
Pozdrawiam.
....dzięki, ogarnąłem temat
pozdrawiam Adam
pozdrawiam Adam
UniformBravo40
Volvo 855 tdi
Volvo 855 tdi
Nie wala sie komuś niepotrzebna górna połowa filtra powietrza wspópracująca z gaźnikiem k129? Z mojej jakiś mądry wypruł flaki (siatkę)
UAZ 452 A3 in progress..
Poszukuję głowicy do silnika gaz 24.
Po zmianie stałego filtra oleju (grzechotki) na normalny, okazało się, że oba czujniki ciśnienia oleju muszę podłączyć do jednego wyjścia z bloku. Potrzebuję więc trójnika (jeden gwint zew. i dwa wew., 14 mm). Szukałem, pytałem - nie znalazłem. Może ktoś z Was ma na zbyciu?
Szukam jednego siedzenia desantowego do UAZ-a
Patrol G-60 3,5D '75 => prawdopodobnie jedyny w PL 

Szukam trójnika umożliwiającego podłączenie dwóch czujników ciśnienia oleju do jednego wyjścia z bloku silnika:

Możesz spróbować podpasować coś z hydrauliki siłowej. Zapytaj tam gdzie zakuwają węże hydrauliczne. Powinni mieć różne kształtki
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
Ma ktos na sprzedaż felgi 16 cali do uaza ?
kupiłbym za jakieś nie duże pieniążki
kupiłbym za jakieś nie duże pieniążki

TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Witam ,
Poszukuje taniego silnika do Uaza (do 500zł), żeby miał gaźnik, aparat zapłonowy, rozrusznika i alternatora może nie mieć.
Silnik już nie aktualne mam w sobotę do odbioru.
Poszukuje taniego silnika do Uaza (do 500zł), żeby miał gaźnik, aparat zapłonowy, rozrusznika i alternatora może nie mieć.
Silnik już nie aktualne mam w sobotę do odbioru.
Gazy 69
- Blantozaur
- jestem tu nowy...
Potrzebna klapka szyberdachu do 452. Tak głupio straciłem, że aż strach ;D
te nowsze honkery były na 16 i pasują na otwory do uaza. Te roztaczane są mniej wytrzymałe i lubią niekiedy pękać przy otworach .
Gazy 69
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
najchetniej bym kupił oryginalne komplet z oponami
kiedys kupiłem takie przetaczane i za słabo roztoczyli otwór środkowy - i teraz leża gdzieś pod autem
kiedys kupiłem takie przetaczane i za słabo roztoczyli otwór środkowy - i teraz leża gdzieś pod autem
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Wala mi się skrzynia z reduktorem. Ze skrzyni wyskakują biegi, reduktor sprawny. Sprzedam za 200 zł. Ostrołęka.
1. 6 x UAZ 31512
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3
To nie dział "sprzedam"
Ale zawsze możesz oddać.
Ale zawsze możesz oddać.
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
Szukam blaszanej tacki pod gaźnik K131.
Może komuś zalega?
Może komuś zalega?