mam problem z moim UAZem a mianowicie potrzebuję mechanika który mógłby włożyć mi do niego silnik ;( najlepiej by było żeby był z rejonu Białej Podlaskiej

Moderator: Student
I bardzo słusznie.ramzes pisze:JA'JACEK pisze:![]()
“Skrzynka życzeń i marzeń” chwilowo zepsuta.............
A co poza tym ciekawego nam powiesz....?... to lubie Jaca zawsze na posterunku .
![]()
mechanikow najlatwiej znalezc w takim punkcie co sie nazywa "warsztat samochodowy"Romano145 pisze:no kurcze mój tato kupił UAZa z 91 roku z zatartym silnikiem zrobil kapitalny remont całej budy, odnowił ramę i kupił silnik i na tym prace staneły ponieważ nie ma on czasu na to aby go dokończyć dlatego potrzebuję machanika bo największym problemem jest włożenie silnika ;(
nikt nie powiedział, że będzie lekko. z tego co piszesz wynika, że zaplecze warsztatowe masz, więc teraz tylko chęci i nie zawracaj tatusiowi d...py tylko do roboty. naprawdę nie jest to skomplikowane.Romano145 pisze:no kurcze mój tato kupił UAZa z 91 roku z zatartym silnikiem zrobil kapitalny remont całej budy, odnowił ramę i kupił silnik i na tym prace staneły ponieważ nie ma on czasu na to aby go dokończyć dlatego potrzebuję machanika bo największym problemem jest włożenie silnika ;(
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości