UAZ'y produkowane współcześnie ???
Moderator: Student
mnie i żonie uaz nieprzezkadza i córka też niema na niego alergi
tylko jest inny proplem jechać gdzieś dalej z małym dzieckiem
np. nad morze czy w góry i oto chodzi bo ja nim byłem nad morzem i zarzywałem z nim kopieli morskich i w górach też troche poszałał i mnie niezawiódł ogólnie autko jest ok tylko ten chałas, jak sie jezdzi wokłu komina to jest ok lub w teren to nieprzeskadza a na dalszą trase już jest problem, a na utrztymywanie kolejnego auta mnie niestać dlatego rozważam decyzje o jego sprzedaży, A i najwarzniejsze dzięki niemu poznałem swoją żone pozdraawiam
np. nad morze czy w góry i oto chodzi bo ja nim byłem nad morzem i zarzywałem z nim kopieli morskich i w górach też troche poszałał i mnie niezawiódł ogólnie autko jest ok tylko ten chałas, jak sie jezdzi wokłu komina to jest ok lub w teren to nieprzeskadza a na dalszą trase już jest problem, a na utrztymywanie kolejnego auta mnie niestać dlatego rozważam decyzje o jego sprzedaży, A i najwarzniejsze dzięki niemu poznałem swoją żone pozdraawiam
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Cheba że tak . Ale wydaje mnie się , że jak kupisz jakieś nie drogie autko i będziesz nim pomykał na co dzień a uazikiem od święta. To chyba cię taniej wyjdzie niż pomykanie samym uazikiem ......Marci pisze:mnie i żonie uaz nieprzezkadza i córka też niema na niego alergi
Pozdro