Jakie sa oryginalne????

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
Bartmann
Kontaktowanie:

Post autor: Bartmann » czw gru 08, 2005 3:18 pm

Krecik pisze:
Bartmann pisze:
Krecik pisze:nasz osiedlowy wynalazca takie cos stworzył :)

tez miałem ciutek ciepło jak jechałem tym w srodku :)

ale żyje, hehe
Kuuurde...mój najszybciej 115 km/h ...wiatr w plecy i z lekkiej górki:(:(:(
wsadź mu silnik ponad pięcio litrowy, to tez zacznie latać :)
I tego się boję:)
http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!

Awatar użytkownika
pakjusz_pl

Post autor: pakjusz_pl » czw gru 08, 2005 3:43 pm

heheh no taki 5,6 to u mnie raczej daleka przyszlosc... (ale moze kiedys zbuduje cos takiego :wink: ) narazie rozwazam nad 2,8 (185 konikow) zreszta co ja gadam wlasnie dzis do mnie trafil taki silniczek :)2 :lol: :)21 juz stoi w garazu i sobie czeka :D
Nie ma to jak poszalec radzieckim sprzetem :D

Awatar użytkownika
faziuaz

Kontaktowanie:

Post autor: faziuaz » czw gru 08, 2005 6:22 pm

Bartmann pisze:
faziuaz pisze:
Krecik pisze: motor 200km i standardowe mosty ?

noo, to bedzie kręcił dyfry przy ruszaniu :(

chyba że malutkie koła załozy :)
wtedy bedzie ruszał z trójki :)
jeszcze raz,czy to jest wyczyn ?? ,jerzeli nie,to po cholere mu 200 km-ow magieracja mostow itd.na wycieczki po za miasto :roll:
Ej Fazi jak dobrze zmota to zadziwi świat jak na autostradzie śmignie 200km/h:):):)
kuuuurrrrrddddeeeeeee to by bylo COS !! !! 2-wie stowy ja piernicze,wyobrazam sobie.........poganiam golfine ok150kmh a tu we wstecznym lusterku,co ?? no nie wierze, :o uaz zrozdarta plandeka(z szybkosci,przecierz to 200kmh) dubluje mnie,a ped powietrza o maly wlos nie wywala mniw do rowu,łoooo jeeeeezzzzuuuu :lol:
gg9363735 potrafię odbudować każdego uaza na podstawie kodu DNA

www.mudmasters-4x4.pl

Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik » czw gru 08, 2005 6:32 pm

a potem zakręt...

i dublujesz uaza ;)
Krzysiek

Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...

Awatar użytkownika
faziuaz

Kontaktowanie:

Post autor: faziuaz » czw gru 08, 2005 7:15 pm

Krecik pisze:a potem zakręt...

i dublujesz uaza ;)
buuuuuuuaaaaahhhhhhaaaaaaahhaa :D

www.mudmasters-4x4.pl

Awatar użytkownika
Michal_C

Post autor: Michal_C » czw gru 08, 2005 8:39 pm

Jako ciekawostke napisze, ze na "Mazurskim Wertepie" widzialem Gazika w klasie wyczynowej. Caly oryginalny (Tzn. wszystkie podzespoly lacznie z silnikiem), lekko podniesiony, oczywiscie opomki, wyciagarki itd itd... Musze powiedziec, ze bylem pod wielkim wrazeniem :o Autko smigalo tak samo jak najbardziej przerobione potwory !! :)2 Wydaje mi sie, ze cala sztuka jezdzenia i umiejetnosci pokonywania terenu kryje sie w "glowie" kierowcy a nie w ilosci konikow pod maseczka :wink:
"Inspired by the nature"
"Dzik project"

Awatar użytkownika
pakjusz_pl

Post autor: pakjusz_pl » czw gru 08, 2005 9:08 pm

no widok musialby byc szokujacy :lol: a co do tych umiejestnosci to oczywiscie sie zgadzam w 100% ale nie wierze tez nie moc silnika nie ma nic dogadania (i inne przerobki...) 8) :wink:

Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik » czw gru 08, 2005 9:25 pm

Michał_C pisze:Jako ciekawostke napisze, ze na "Mazurskim Wertepie" widzialem Gazika w klasie wyczynowej. Caly oryginalny (Tzn. wszystkie podzespoly lacznie z silnikiem), lekko podniesiony, oczywiscie opomki, wyciagarki itd itd... Musze powiedziec, ze bylem pod wielkim wrazeniem :o Autko smigalo tak samo jak najbardziej przerobione potwory !! :)2 Wydaje mi sie, ze cala sztuka jezdzenia i umiejetnosci pokonywania terenu kryje sie w "glowie" kierowcy a nie w ilosci konikow pod maseczka :wink:
to sie wie samo przez sie, ale , nawet umiejąc cuda w pewnym momencie sprzęt cie zaczyna ograniczac...
Krzysiek

Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...

Awatar użytkownika
Michal_C

Post autor: Michal_C » czw gru 08, 2005 10:08 pm

Oczywiscie, masz racje!
Nawiazuje jedynie do tego, ze nasze furki same w sobie sa bardzo dzielne i wystarczy je porzadnie skrecic i wyregulowac + troche sprzetu i jest czym walczyc :)23
"Inspired by the nature"
"Dzik project"

Awatar użytkownika
Bartmann
Kontaktowanie:

Post autor: Bartmann » czw gru 08, 2005 10:18 pm

Krecik pisze:
Michał_C pisze:Jako ciekawostke napisze, ze na "Mazurskim Wertepie" widzialem Gazika w klasie wyczynowej. Caly oryginalny (Tzn. wszystkie podzespoly lacznie z silnikiem), lekko podniesiony, oczywiscie opomki, wyciagarki itd itd... Musze powiedziec, ze bylem pod wielkim wrazeniem :o Autko smigalo tak samo jak najbardziej przerobione potwory !! :)2 Wydaje mi sie, ze cala sztuka jezdzenia i umiejetnosci pokonywania terenu kryje sie w "glowie" kierowcy a nie w ilosci konikow pod maseczka :wink:
to sie wie samo przez sie, ale , nawet umiejąc cuda w pewnym momencie sprzęt cie zaczyna ograniczac...

Albo przeszkody!!:):):)
http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!

Awatar użytkownika
pakjusz_pl

Post autor: pakjusz_pl » pt gru 09, 2005 5:11 pm

Bartmann pisze:
Krecik pisze:

Albo przeszkody!!:):):)

taaa np strasznie gesty las :lol: :wink:

Awatar użytkownika
faziuaz

Kontaktowanie:

Post autor: faziuaz » pt gru 09, 2005 6:16 pm

i tu sie zgadzam, czasami jeleń ktory ma mocny motor stwarza sobie więcej problemow ,jak gdyby go nie miał.Juz mowie dla czego !! ?? a to dla tego ze ta moc go przerasta czesto nie potrafi nad nia zapanowac,i doprowadza do sytuacji skrajnych(awaria,wywrotka ,itp)tak ze sztuka prowadzenia pojazdu to podstawa sukcesu,jezeli jest jeszcze poparta siłą motoru sukces murowany !! (albo i nie,kto to wie :wink: )

www.mudmasters-4x4.pl

Awatar użytkownika
Przemekslaw

Kontaktowanie:

Post autor: Przemekslaw » pt gru 09, 2005 7:55 pm

faziuaz pisze: i tu sie zgadzam, czasami jeleń ktory ma mocny motor stwarza sobie więcej problemow ,jak gdyby go nie miał.Juz mowie dla czego !! ?? a to dla tego ze ta moc go przerasta czesto nie potrafi nad nia zapanowac,i doprowadza do sytuacji skrajnych(awaria,wywrotka ,itp)tak ze sztuka prowadzenia pojazdu to podstawa sukcesu,jezeli jest jeszcze poparta siłą motoru sukces murowany !! (albo i nie,kto to wie) :wink:
Zapytaj zwycięzców RMPST jak to jest z ta mocą... :)21

sorry za dużą czcionke cytowanego tekstu ale kolory cos nie działały :wink:
XJ 2.1 TD :)21

MudMasters 4x4
Przygoda 4x4

Awatar użytkownika
faziuaz

Kontaktowanie:

Post autor: faziuaz » sob gru 10, 2005 12:49 pm

Przemekslaw pisze:
faziuaz pisze: i tu sie zgadzam, czasami jeleń ktory ma mocny motor stwarza sobie więcej problemow ,jak gdyby go nie miał.Juz mowie dla czego !! ?? a to dla tego ze ta moc go przerasta czesto nie potrafi nad nia zapanowac,i doprowadza do sytuacji skrajnych(awaria,wywrotka ,itp)tak ze sztuka prowadzenia pojazdu to podstawa sukcesu,jezeli jest jeszcze poparta siłą motoru sukces murowany !! (albo i nie,kto to wie) :wink:
Zapytaj zwycięzców RMPST jak to jest z ta mocą... :)21

sorry za dużą czcionke cytowanego tekstu ale kolory cos nie działały :wink:
czyli?MAM racje?

www.mudmasters-4x4.pl

Awatar użytkownika
Przemekslaw

Kontaktowanie:

Post autor: Przemekslaw » sob gru 10, 2005 12:53 pm

Na to wyglada..chociaz nie do końca 8)
XJ 2.1 TD :)21

MudMasters 4x4