chyba na 13'... ( odrazu wieksze..) zresztą..-nie ważneBart03 pisze:na 12 calowych maxicrossach

Moderator: Student
to masz swoje 5 minut, wydaje mi sie jednak, ze bez wybitnego umyslu nauki badz czarodzieja sobie nie poradzimyDoktor200 pisze:wlasnie, dlatego trzeba cos zrobic, cos wymyslec zeby tak niebyloMarcin pisze:Doktor...czy Ty se jakiejs jajca robisz?
sorry, ale zelastwo 4x4 musi palic swoje..zreszta jak kazde inne, ale slyszalem, ze panda multijet mogla by Cie zadowolic
Dokładnievandall1 pisze:Tak btw:Doktor200-nie j.eb Miska,bo on wie co gada:jak walisz orto błędy,to do zlania jesteś.Może to kwestia wieku....
To dlaczego nie używasz prawego „Alt” ?Misiek Bielsko pisze:Juz myslalem, ze to ja jestem popieerdolony![]()
Sa slowniki internetowe, google itd. Nie wymaga to wiele czasu, natomiast pisanie byle jak i byle szybko swiadczy o braku szacunku dla rozmowcy.
Ja nie uzywam z tego samego powodu.JA'JACEK pisze:To dlaczego nie używasz prawego „Alt” ?Misiek Bielsko pisze:Juz myslalem, ze to ja jestem popieerdolony![]()
Sa slowniki internetowe, google itd. Nie wymaga to wiele czasu, natomiast pisanie byle jak i byle szybko swiadczy o braku szacunku dla rozmowcy.
Tak sobie pomyślałem że komuś kto nie używa tego klawisza
nie wypada zwracać uwagi innym.....
Jasne, obecnie 90 procent mlodziezy to dyslektycyNuVo pisze:Panowie!To nie forum języka polskiego!Oczywiscie jak ma chłopak problemy z ortografią to niech mamusię,albo kogoś poprosi do pomocy,a tak wogóle to moze być dysleksja i chłopak nawet moze niewiedzieć ze błędy robi!!
Róh Hożóf![]()
Ciekawa teoria....szkoda że do kitu.Misiek Bielsko pisze: (...)
Polskich znakow nie uzywam z przyzwyczajenia - pare lat temu nie bylo oczywiste, ze kazdy ma poprawne kodowanie i wlasnie z szacunku dla odbiorcy pisalo sie bez nich. Juz nie raz pisalem o czym stakim, jak netykieta, jesli ktos nie slyszal, niech poszuka w googlach.
niby dlaczego? tekst bez polskich znakow wyglada estetycznie i przejrzyscie w pszeciwienstfie do postuf pisanyh przes 'dyzlektykuw'JA'JACEK pisze:Ciekawa teoria....szkoda że do kitu.Misiek Bielsko pisze: (...)
Polskich znakow nie uzywam z przyzwyczajenia - pare lat temu nie bylo oczywiste, ze kazdy ma poprawne kodowanie i wlasnie z szacunku dla odbiorcy pisalo sie bez nich. Juz nie raz pisalem o czym stakim, jak netykieta, jesli ktos nie slyszal, niech poszuka w googlach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości