hmm... czy czasem...?

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
vandall1

Post autor: vandall1 » czw kwie 13, 2006 11:47 pm

faziuaz pisze:.....................................................czy "takim"użytkownikom nie należy się odrobina przynajmniej wiedzy podstawowej........bądżmy dla nich wyrozumiali.... :)2
My jestesmy przecież bardzo wyrozumiali.Wszak nie ma odpowiedzi typu "sp....j"a co najwyżej ironia.
Fazi-kupujesz auto:wsadzasz łeb pod maskę i pod spód,szukając znanuch z literatury i opowieści fantastycznych takich znanych elementów jak:silnik,skrzynia,mosty,hamulce i inne duperele.
Może rzeczywiście trzeba przykleić na początku listę zakazanych pytań?
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » czw kwie 13, 2006 11:59 pm

A może by tak w technicznych przyklejć "sztuka pytania" lub "podstawowe diagnozowanie" bo to dotyczy wszystkich marek syfów
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
Bart03

Post autor: Bart03 » pt kwie 14, 2006 7:52 am

przykleisz liste a i tak znadzie sie niejeden prawdeziwek ktory powie: .....jestem tu nowy i sie nieznam wiec zadaje pytanie- jaki plyn lac do spryskiwacza - ten zielony czy niebieski.... :)21

tego sie raczej nie wytepi - to moim zdaniem walka z wiatrakami 8)
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień

Awatar użytkownika
faziuaz

Kontaktowanie:

Post autor: faziuaz » pt kwie 14, 2006 10:40 am

...trzeba po prostu przykleić wątek typu........"o co nie wolno pytać na forum uaza,żeby nie zdenerwować użytkowników?" 8) .......toż to, śmieszne jest..........takie jest forum,że przyjdzie nowy(czyt.zielony)i pyta........ :)2 trzeba się z tym pogodzić .......pozdrawiam
gg9363735 potrafię odbudować każdego uaza na podstawie kodu DNA

www.mudmasters-4x4.pl

Awatar użytkownika
Bartmann
Kontaktowanie:

Post autor: Bartmann » pt kwie 14, 2006 10:47 am

Moim zdaniem nie należy przyklejac wątku na zasadzie co wolno a czego nie wolno bo od tego jest regulamin jak mniemam.
Znacznie lepiej byłoby przykleić wątki odpowiadajace na te podstawowe pytania....a jak juz ktoś zarzuci temat "jakie opony do uaza" to mu się napisze zobacz temat ten i ten.....a moderatorzy znikną zapytanie i tyle:):)
http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!

Awatar użytkownika
powerolo

Post autor: powerolo » ndz kwie 23, 2006 12:28 am

proszę lojalnie przyznac się skąd niektórzy mają nastukane tyle postów ?
czyzby merytoryczną dyskusją o technice radzieckiej w osobie UAZa ??
widzę, ze niektórzy traktuja to forum jak trzylatek swoja zabawkę :-?
racja !! od niektórych pytań az zeby bolą :o ale zawsze takie pytania mozna zlać i tyle :wink:
pozdrawiam
Discoteque 2,5TDI `93
Honda XL500 `83

Awatar użytkownika
JA'JACEK

Post autor: JA'JACEK » ndz kwie 23, 2006 12:55 am

FORUM (każde) jak sama nazwa wskazuje służy do zadawania pytań:
- mądrych.....................(często)
- głupich.......................(bardzo często)
- i powalających...........(wyłącznie)
Tak było, jest i będzie.................. :)21
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.

Awatar użytkownika
welminski

Kontaktowanie:

Post autor: welminski » ndz kwie 23, 2006 6:55 am

Czepiacie się i tyle. Możliwości opcji "Szukaj" są ograniczone, najstarsze posty wcale nie są takie stare, a do tego jak sami wiecie jak ktoś zadaje pytanie to odpowiedź często dostaje +/- na 3 stronie dyskusji, tak że wyszukanie tego często graniczy z cudem.
Często jak czytam że ktoś pyta o coś i dostaje odpowiedź "znajdź sobie było" - to z ciekawości włażę na "szukaj" i w tak mniej więcej w 5 na 10 przypadkach nie jestem w stanie tego znaleźć. A rzadko ktoś sam sprawdza czy to rzeczywiście jeszcze jest w archiwum. Bo jak w ciągu 4 lat się pisało to samo 10 razy to by się wydawało że na pewno jest..

Co innego zakładanie nowego tematu jeśli odpowiedź znajduje się fizycznie dwa tematy niżej i inne tego typu niechlujstwo.

Ale ogólnie pierwsze pytania są zawsze takie same, jak działa, po co to itp a dopiero po dwóch większych awariach użytkownik jest w stanie wymyślić jakieś fajne pytanie, które by was wyjadaczy zaskoczyło :)
Trooper. Isuzu Trooper.

Awatar użytkownika
JA'JACEK

Post autor: JA'JACEK » pn kwie 24, 2006 1:16 am

welminski pisze:Czepiacie się i tyle. Możliwości opcji "Szukaj" są ograniczone, najstarsze posty wcale nie są takie stare, a do tego jak sami wiecie jak ktoś zadaje pytanie to odpowiedź często dostaje +/- na 3 stronie dyskusji, tak że wyszukanie tego często graniczy z cudem.
Często jak czytam że ktoś pyta o coś i dostaje odpowiedź "znajdź sobie było" - to z ciekawości włażę na "szukaj" i w tak mniej więcej w 5 na 10 przypadkach nie jestem w stanie tego znaleźć. A rzadko ktoś sam sprawdza czy to rzeczywiście jeszcze jest w archiwum. Bo jak w ciągu 4 lat się pisało to samo 10 razy to by się wydawało że na pewno jest..

Co innego zakładanie nowego tematu jeśli odpowiedź znajduje się fizycznie dwa tematy niżej i inne tego typu niechlujstwo.

Ale ogólnie pierwsze pytania są zawsze takie same, jak działa, po co to itp a dopiero po dwóch większych awariach użytkownik jest w stanie wymyślić jakieś fajne pytanie, które by was wyjadaczy zaskoczyło :)
No niestety to prawda........ :roll:
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.

Awatar użytkownika
welminski

Kontaktowanie:

Post autor: welminski » pn kwie 24, 2006 7:33 am

Chyba i tak największym problem jest kwestia zuafania co do udzielonej odpowiedzi. Bo jak siedzę już ze dwa lata na forum, to powiedzmy wiem kto mówi bo wie a kto mówi bo mu się tak wydaje.
I niby gwiazdki coś tam dają, ale jak wiemy niektórzy mają więcej postów niż naprawdę starzy wyjadacze a nie mają własnego samochodu. Więc ktoś nowy może mieć niezły mętlik w głowie jak znajdzie w starszych postach z 4 rózne odpowiedzi. I wtedy się zapyta.. i wtedy zostanie zje..any ze już było. :)
Trooper. Isuzu Trooper.

Awatar użytkownika
JA'JACEK

Post autor: JA'JACEK » pn kwie 24, 2006 11:38 am

No na szczęście jest kilku na tyle przytomnych kolegów
którzy trzymają rękę na pulsie i oszołomów co plotą trzy po trzy, (dla gwiazdek)
parterują w porę aby swoją ograniczoną wyobraźnią nikomu krzywdy nie wyrządzili.
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”