Moderator: Student
zgadzam sie z toba w 100% tyle ze wymiana uszczelniaczy nic nieda , bo jezeli nafta , ropa itp.. ucieka szybko czy wolno to jest wina zaworow (krzywe , wypalone itp. ) uszczelniacze niedopuszczaja tylko oleju z rozrzadu do komory spalaniaopaopa pisze:(...)Jak nafta spierdzieli powili, to daj na zawór trochę pasty i dotrzyj go delikatnie. Jak ucieka mocno, to kup uszczelniacze.(...)
.....jak powoli to .......pasta a jak szybko to......uszczelniacze????,no nieżle,nieżle,ciekawe jak spieprza średnio..........to pewnie uszczelka pod głowicą..........?gosc pisze:zgadzam sie z toba w 100% tyle ze wymiana uszczelniaczy nic nieda , bo jezeli nafta , ropa itp.. ucieka szybko czy wolno to jest wina zaworow (krzywe , wypalone itp. ) uszczelniacze niedopuszczaja tylko oleju z rozrzadu do komory spalaniaopaopa pisze:(...)Jak nafta spierdzieli powili, to daj na zawór trochę pasty i dotrzyj go delikatnie. Jak ucieka mocno, to kup uszczelniacze.(...)
zgadam sie z cala reszta ,ale nie z tym co w cytacie mam , chyba mnie fazi zle zrozumialesfaziuaz pisze: .....jak powoli to .......pasta a jak szybko to......uszczelniacze????,no nieżle,nieżle,ciekawe jak spieprza średnio..........to pewnie uszczelka pod głowicą..........?![]()
jak by słyszał naszego premiera, ale [cenzura] żeby wystawiać motor stan bdb na rajdach4x4 i pisać posta że jest zarżnięty to już jajasanders pisze:mudder szczerze dziękuję ci najmocniej że go nie kupiłeś bo jak się okaże ze to tylko pierścienie to będzie zajefajnie .
Jak przeze mnie się zdenerwowałe# albo coś innego się stało to przepraszam
Ale jeszcze raz dziękuję![]()
ja pier...ty jesteś głupi czy tylko udajesz jeżeli chodzi o rzeczy które sprzedaję to zawsze podaję dokładny opis zgodny z prawdą i zamiesczam zdjęcia to poprostu nazywa się uczciwośćsanders pisze:mudder bez przesady nie mów mi ze jak masz coś hujo3e i chcesz sprzedać to odrazu mówisz ze to i to jest spieprzone a chcesz żeby zapłacili ci jak za nowe nawet mi takiej ściemy nie wciśniesz bo ci nie uwierzę . 99% przypadków odpowiada" dobrze to ja się zastanowię " ." penie za te pieniądze to ja mam 2 silniki w super stanie "
wiec ci nie uwierzę
tak do jasnej cholery olałbym bo potrzebowałem silnik w stanie bdb a nie zarżniętego złoma jak coś sprzedajesz to cenę dajesz adekwatną do stanu więc nioe dziw się że nikt tego za takie pieniądze nie kupisanders pisze:mudder powiedz szczeże jak bym ci powiedział co trzeba zrobić ,to co byś zrobiłAle powiedz szczeże
![]()
( na 1000% olał byś ten zakup )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość