powiedz czym ty jeździsz?
Moderator: Student
To co biegli badająZwiązek przyczynowy pomiędzy "zmotą" a skutkiem wyżej opisanym będzie skutkował obostrzoną odpowiedzialnością karną! Tyle!
wofka pisze:optymista cholera![]()
![]()
![]()
powiedz czym ty jeździsz?
gri74 pisze: To co biegli badająniby to czy masz tzw. elementy układu hamulcowego takie jak fabryka czy to czy modyfikowany układ hamulcowy zadziałał prawidłowo w rzeczonym przypadku
wofka pisze:skoro jesteś taki biegły w biegłych![]()
![]()
to może wiesz jak takie zmoty zalegalizować?
![]()
Ja uważam że ma racje... ale sam mam przerobione hamulce, a i wspomaganie tez się mota...wofka pisze:dzięki cykor za namiar![]()
stronka doskonale mi znana
a co ty sądzisz o wywodach kolegi na temat biegłych?
wofka pisze: tylko czemu sie neguje przeróbki innych skoro samemu też sie przerabia to i owo
Bredzisz jak jakiś ..........* zakres przeróbek określa homologacja i tak bezkarnie możesz do uaza zamontować hamulce tarczowe tylko i wyłącznie od uaza każde inne są bezprawne i nielegalne a zalegalizować możesz tylko po uzyskaniu odpowiedniego kwitka(swiadectwa technicznego ) wydanego przez odpowiednie instytucje powołane do tego.wofka pisze:z góry dziękuje
pozdrawiam
i myśle ze nie tylko ja czekam na jakieś wieści dobrej treści![]()
szacuneczek
Jak nie wiem to szukam a było parę razy na forumwofka pisze:kolego nie bredze tylko niewiem
a to przynajmniej dla mnie różnica
widze że ty wiesz co i jak
szkoda tylko że nie potrafisz sie kulturalnie podzielić swoimi wiadomosciami
Jak tak bardzo jest Ci ta wiedza nie zbędna do życia to idż do wydziału komunikacji oraz na Okręgową Stację Diagnostyczną robiącą przeglądy i zaczerpnij wiedzy u żródławofka pisze:forma przekazu bardzo istotna a ten temat nie ja zakładałem
a w całej reszcie mądrych wypowiedzi na temat hamulców uaza brak jakich kolwiek konkretów o które mi chodzi czyli jak zalegalizować zmote
Jednak z czytaniem też masz kłopotwofka pisze:moze skoro chcesz sie pomądrzyc to sam idź na stacje i się wygadaj
a jeśli chcesz pomóc bo takie założenie ma forum i coś na ten temat wiesz to poprostu napisz
i bez nerwów kolego![]()
ja zaczołem zabawe zupełnie niedawno
a Ty jak takiej ilości postów nie stuknołes opowiadając kawały![]()
ja chce zrobić hamulce z głową i legalne
dlatego wypytuje o wszystko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość