a o cenach tokarza niewiem JESZCZE nic

Moderator: Student
Przemekslaw pisze:Widzę że mamy do czynienia z doświadczonym "lotnikiem"
Ile lat śmigasz na rowerze ?
no nie koniecznie, w wiekszosci przypadkow tak ale sa felgi z malym odsadzeniem ktore bardziej koliduja z zaciskiem niz felgi 15"birol pisze:
... Postawiłem na 16" bo chce zrobic naprawde solidne hamulce, a 16calowki, dadza mi wiecej miejsca do manewru
ja honkerowcem nie jestem ale poznalem na wlasnej skorze ze felgi honkera sa miekkie jak szlakPrzemekslaw pisze:Tylko pierw popytaj honkerowców jak z trwałościąOctavian pisze:Jak chcesz 16" to załóż od Honkera, wygląd mają "atomowy", tarcza 8 mm, obręcz 4 mm. Zadzwoń do producenta Pronar Narew, składają ciągniki rolnicze i mają kołownię, na stronie mają katalog kół. Ja swoje u nich kupiłem.
Burżujem nie jestem, ten link podalem, bo mi sie poprostu nawinąPrzemekslaw pisze:@birol - maxi cross do błota to jednak kiepski pomysł, lepiej kup simexy, jezeli jesteś burżuj to kupuj stąd, rozejżyj sie jeszcze na allegro![]()
![]()
@wofka - Bartmann ma fele od suzuki i nie narzeka, zapraszam na stronę z mojego podpisu tam na forum śmiało dopytasz co i jak
birol pisze: A teraz tak jak obiecalem, mala próbka moich dotychczasowych konstruktorskich osiągnięc:
Moze powiecie, że to tylko rower, ale...
o prosze, miłe zaskoczenieMajkello pisze:birol pisze: A teraz tak jak obiecalem, mala próbka moich dotychczasowych konstruktorskich osiągnięc:
Moze powiecie, że to tylko rower, ale...![]()
![]()
łooo! niezła rama jak to powiedział jaś fasola
ile skoku z tyłu?
amora też ześ wyrzebił? jaki skok i system tułmienia? co w lewej a co w prawej ladze, jakie regulacje?
nie _tylko_ rower, tylko aż dowhilówka. Przecież każdy kto ma o tym choć blade pojęcie wie, ze zawieszenia rowerowe są najbardziej wymagajacym zagadnieniem inżynierskim w dziedzinie zawiechy, ze względu na małe obroty silnika:D[/b]
załatw sobie felgi z lublina II -3,5T 16/6"wofka pisze:wracając do moich opon o które pytałem to bfg rozmiar 235/85/16
stan bieżnika około 7mm
miałeś 15" - takie ładne z dużymi trójkątami - fakt miękkie jak gówno, zwłaszcza że wewnętrzna płaszczyzna nie miała przetłoczeń i gięła się od uderzenia w krawężnik. Nowe 16" (z malutkimi trójkącikami) pod względem wytrzymałości są bardzo ok. Wady - zawsze wymagają dętek, fabrycznie niezbyt proste (albo ja dostałem w 7 gatunku), nie wiem czy da się je tanio kupić, no i nie takie ładne już.Bart03 pisze:ja honkerowcem nie jestem ale poznalem na wlasnej skorze ze felgi honkera sa miekkie jak szlakPrzemekslaw pisze:Tylko pierw popytaj honkerowców jak z trwałościąOctavian pisze:Jak chcesz 16" to załóż od Honkera, wygląd mają "atomowy", tarcza 8 mm, obręcz 4 mm. Zadzwoń do producenta Pronar Narew, składają ciągniki rolnicze i mają kołownię, na stronie mają katalog kół. Ja swoje u nich kupiłem.bida totalna- niva je w jeden sezon zalatwilem to co dopiero ciezkim uazem
Ta tylko w/w opona kosztuje 325zl a 31x10,5x15 w firmie ogłaszającej się na głównej stronie kosztuje 440-460zlJaroma pisze:.....No i chyba własnie sobie sam odpowiedzialem na pytanienalewka simex 31/10,5/15
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość