problemy z skręcaniem

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
Grzegorz G.

Post autor: Grzegorz G. » pt sty 26, 2007 7:38 am

Doktor200 pisze: grzesiu, przy ktoryms poscie mnie osmieszales ze sie nieznam na uazach, a )ja prawie w nich od 12 roku zycia siedzie :)21 ,), ty widze sie zato zajebiscie znasz, piszac takie glupoty
Nie bardzo chce mi się pisać, ale niech tam...

Pokaż mi choć jeden cytat, gdzie napisałem że nie znasz się na uazach :-?

I nikt się Ciebie nie czepiał, tylko Ty wparowałeś w temat z epitetami...

Ja rzecz jasna mechanikiem nie jestem i nigdy nie pisałem, że znam uaza do ostatniej śrubki i najczęściej naprawiam go u kogoś. Jak to mówią mogę się nie odzywac. Ale skoro sam często korzystam z porad na forum to wydawało mi się, że czasem mogę też jednak pomóc. Choć jak widać tym razem nie miałem racji - rzeczywiście całkiem rozwalony przegób może przeszkadzac także po odpięciu sprzęgiełek.

Awatar użytkownika
RaV.B

Post autor: RaV.B » sob lut 03, 2007 9:56 am

Panowie mieliście rację teraz już wcale nie skręca a nawet jak to się blokuje strasznie aż hamuje kołem więc przegub można uważać za zmarły :wink:

Dobrze że mam drugi most na części :lol:

Pozdro
UAZ 3.0 Powered by 300D
UAZ 2.4 Powered by UAZ

YA3 POWER !

Awatar użytkownika
Kielon

Post autor: Kielon » sob lut 03, 2007 10:29 am

Ta polos musisz wyjac bo zdarza sie ze przegub sie sypnie wysunie kulka albo cokolwiek innego i zablokuje ci zwrotnice. tego rekami i kierownica nie przegwalcisz i dzwon masz jak w banku. ODPUKAC !! odkrecenoe sprzegielka nie pomoze ani troche

Awatar użytkownika
RaV.B

Post autor: RaV.B » sob lut 03, 2007 12:02 pm

Ta polos musisz wyjac bo zdarza sie ze przegub sie sypnie wysunie kulka albo cokolwiek innego i zablokuje ci zwrotnice. tego rekami i kierownica nie przegwalcisz i dzwon masz jak w banku. ODPUKAC odkrecenoe sprzegielka nie pomoze ani troche
Dzięki wiem :)2
Już stoi na warsztacie i nie będzie ruszany aż do wymiany tego :wink:

Pozdro
UAZ 3.0 Powered by 300D
UAZ 2.4 Powered by UAZ

YA3 POWER !

Awatar użytkownika
motokogut

Post autor: motokogut » ndz lut 04, 2007 11:21 pm

panowie swracam honor, rzeczywiście czasem jeśli padnie półoś to nie idze skręcać nawet po wyłączeniu sprzęgiełek, tak dziś miałem i nie szło w jedną strone skręcać, wyłączyłem sprzęgiełka i też lipa, dopiera jak wymieniłem półoś było ok...hmmm ciekawe czemu :wink:
pozdro
no risk, no fun !! :)
uaz 300D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”