PRZEDNI NAPED
Moderator: Student
- Ml_Kruszka18
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Witam ponownie;] znow z motsami:P mianowicie chcialem wymienic olej ale machanik i ktorego korzystam z kanalu powiedzial ze olej to sie dolewa a wymienia bardzo zadko. chyba ze jest sama woda. wiec jestem w kropce. wymieniac olej(ostatnia wymiana na jesieni) czy zostawic stary. Ostatnio jexdzilem duzo po wodzie a nie mam odpowietrznikow wyprowadzonych. Pozdrawiam
z tym nie wymienianiem a tylko dolewaniem -to moze byc jakies rozwiazanie dla tych co tylko po czarnym jezdza
jak jezdzisz duzo po wodzie -to zlej to co w moscie i zobacz co tam jest -jak woda to zmieniaj ,a jak sam olej to mozesz go wlac spowrotem
jak jezdzisz duzo po wodzie -to zlej to co w moscie i zobacz co tam jest -jak woda to zmieniaj ,a jak sam olej to mozesz go wlac spowrotem
Nissan GR - era motania
Sportage - dupowoz
cos nadchodzi ...wiekszego
gps 21.3... -51.5...
Sportage - dupowoz
cos nadchodzi ...wiekszego
gps 21.3... -51.5...
- chiquito83
- robert parol
- jestem tu nowy...
rusal pisze:Witam, Mój uaz jest zachowany w originale, nie ma nic dodaktowego... teraz znow jeżdze tylko na tylnim wiec chrobotania nie ma... w ogóle teraz sam nie wiem jakie mam mosty... po jedni mówią ze są od tarpana honkera a innie ze uazowskie... czemu powinienem zrobić zdjęcia zebyście mogli mi pomóc??
napewno sa to mosty uaza

GG ;6486990 tel.504193117 skype;monirobek Jaktorów