Moderator: Student
My czasem sprzedajemy rozne graty (kupujemy tez) i najwiecej problemow jest z klientami ktorzy kupuja cos w przedziale 0-30 zlotych. Problemy sa typu: a to przesylka o 2 zlote drozsza niz bierze poczta polska, a to wielkie oburzenie jak przy duzych rzeczach za 20 zlotych jest 'odbior osobisty' - bo nie chce mi sie za 20 zlotych popierdalac na poczte'Olek1605 pisze:ja wyrażam własne zdanie a na allegro kupuje tylko to co jest w atrakcyjnej cenie uważam że dalsze rozmowy mogą się skończyć śmiercią lub kalectwem
Bo wtedy już te koszty przesyłki giną w cenie :)piotrek_uaz pisze: Co dziwne, przy kwotach o rzad wiekszych, takich dziwnych akcji z innej bajki nie ma.
Nie miałem na myśli takich(w tym przedziale cenowym) rzeczy ale części za kilkaset zł wtedy potrafią dawać takie przebitki że się aż przykro robi.piotrek_uaz pisze:My czasem sprzedajemy rozne graty (kupujemy tez) i najwiecej problemow jest z klientami ktorzy kupuja cos w przedziale 0-30 zlotych. Problemy sa typu: a to przesylka o 2 zlote drozsza niz bierze poczta polska, a to wielkie oburzenie jak przy duzych rzeczach za 20 zlotych jest 'odbior osobisty' - bo nie chce mi sie za 20 zlotych popierdalac na poczte'Olek1605 pisze:ja wyrażam własne zdanie a na allegro kupuje tylko to co jest w atrakcyjnej cenie uważam że dalsze rozmowy mogą się skończyć śmiercią lub kalectwem
Doszlo do tego, ze calkowicie zrezygnowalismy ze sprzedawania rzeczy ponizej 100 zlotych, a jak mam jakies graty to wole komus oddac za darmo, zeby nie tracic nerwow i czasu.
Co dziwne, przy kwotach o rzad wiekszych, takich dziwnych akcji z innej bajki nie ma.
A może Olek1605 zalicza się do Grupy D!Olek1605 pisze:ja wyrażam własne zdanie (...) uważam że dalsze rozmowy mogą się skończyć śmiercią lub kalectwem
JA'JACEK pisze:
A może Olek1605 zalicza się do Grupy D!
Gdzie szczyt Jego ewolucji ekonomicznej przypadał na lata '70 ubiegłego wieku
i nijak się nie może oswoić z panującymi realiami.
I to jest powód rodzącego się w nim buntu.
Zjawisko to, zwane jako “Frustracja konsumpcyjna” raczej nie mija,
wręcz przeciwnie nasila się i w końcu wymaga hospitalizacji
Ze względu na uciążliwość dla otoczenia hospitalizacja może odbywać się
na terenach oddziałów objętych całkowitą izolacją.
Nie mniej trzeba być dobrej myśli , współczesna medycyna czyni cuda
po prostu w niektórych przypadkach jest to zwykłe naciąganie, a apropo zarabiania to uczeń czy student nie ma na tyle zasobnego portfela żeby sobie szastać kasą i przepłacać, widzę że innym nie przeszkadza to że przepłacają albo sami handlują w ten sposób na allegrogri74 pisze:a napisz, dlaczego przykro bom ciekaw ...
Aaa, wyszło szydło z worka--------------------------------------------------------------------------------
gri74 napisał:
a napisz, dlaczego przykro bom ciekaw ...
po prostu w niektórych przypadkach jest to zwykłe naciąganie, a apropo zarabiania to uczeń czy student nie ma na tyle zasobnego portfela żeby sobie szastać kasą i przepłacać, widzę że innym nie przeszkadza to że przepłacają albo sami handlują w ten sposób na allegro
Ratuje Cię prośba o azyl w jakiejś oazie radosnej uczciwości społecznej typu Korea Pn lub KubaOlek1605 pisze:po prostu w niektórych przypadkach jest to zwykłe naciąganie, a apropo zarabiania to uczeń czy student nie ma na tyle zasobnego portfela żeby sobie szastać kasą i przepłacać, widzę że innym nie przeszkadza to że przepłacają albo sami handlują w ten sposób na allegrogri74 pisze:a napisz, dlaczego przykro bom ciekaw ...
Skrytożercom parówkowym mówimy stanowcze nie !Olek1605 pisze:po prostu w niektórych przypadkach jest to zwykłe naciąganie, a apropo zarabiania to uczeń czy student nie ma na tyle zasobnego portfela żeby sobie szastać kasą i przepłacać, widzę że innym nie przeszkadza to że przepłacają albo sami handlują w ten sposób na allegrogri74 pisze:a napisz, dlaczego przykro bom ciekaw ...
to niech "uczeń czy student" dorobi albo odpuści a nie wyrzeka na wolny rynek i wybory innych...Olek1605 pisze:po prostu w niektórych przypadkach jest to zwykłe naciąganie, a apropo zarabiania to uczeń czy student nie ma na tyle zasobnego portfela żeby sobie szastać kasą i przepłacać, widzę że innym nie przeszkadza to że przepłacają albo sami handlują w ten sposób na allegrogri74 pisze:a napisz, dlaczego przykro bom ciekaw ...
Coś Ci się pomyliło. Opinię wyrażać można i trzeba.Olek1605 pisze:po prostu szkoda gadać, forum schodzi na psy
widze że własnej opinii nie można już tutaj wyrazić
będe kulturalny i zakoncze na tym wpisy w tym temacie
bo niektórzy kulturą tutaj nie grzeszą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości