naklejki
Moderator: Student
Re: naklejki
nie wyczuliśta ironii?
- UAZ Adventure
Wydaje mi się jednak że były jakieś ekipy Uaza-mi na dakarze gdzieś coś o tym czytałem ale teraz zupełnie żadnych materiałów nie mam.Doktor200 pisze:ciekawe czy jakikolwiek uaz wystarowal kiedys w dakarze??:D ale chyba nie
- piotrek_uaz
Startowali. Nawet byla jakas afera ze rozjechali motocykl jakiemus kolesiowi co jechal przed nimi i zaliczyl glebeDoktor200 pisze:ciekawe czy jakikolwiek uaz wystarowal kiedys w dakarze??:D ale chyba nie

Piotr
zmota sie mota
Długie pagiero osobówka

Długie pagiero osobówka

To spokojnie możemy naklejki używać,jakby co to kolega potwierdzi.piotrek_uaz pisze:Startowali. Nawet byla jakas afera ze rozjechali motocykl jakiemus kolesiowi co jechal przed nimi i zaliczyl glebeDoktor200 pisze:ciekawe czy jakikolwiek uaz wystarowal kiedys w dakarze??:D ale chyba nie![]()
Piotr
UAZ "78r z dłubniętym silnikiem bez gaźnika
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser KZJ 90 3,0TD
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser KZJ 90 3,0TD
Koledzy tu http://www.castrol.com/castrol/generica ... Id=7027042 jest stronka z której można pobrać historię rajdu i niestety po przeanalizowaniu całości nie napotkałem nic o Uaz-ie.
Była Łada, Kamaz, ale niestety nie nasze autko.
Była Łada, Kamaz, ale niestety nie nasze autko.

Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.
- UAZ Adventure
Ale w tej historii są opisane tylko główne załogi, myślę że na pewno zdarzyła się jakaś prywatna załoga z Uaz-em
kamaz raz miał nawet pierwsze i czwarte miejsce w którejś z klasyfikacji. A swoją drogą fajnie wygląda 8,5 tonowa ciężarówka skacząca i jadąca bokiem jak WRCowa osobówka : ZOBACZ FILM
Wot ruskaja myśl techniczna
Wot ruskaja myśl techniczna
- UAZ Adventure
Kamaz w tym roku wygrał Dakar i dojechał też na 2 i 4 miejscu