problem ze sprzęgiełkiem
Moderator: Student
Re: problem ze sprzęgiełkiem
mudder nie masz nic lepszego do powiedzenia?A dlaczego tam nie byłeś taki mądry?
,Espace 2,2dCi 2003,Jeep Grand Cherokee 4,0 1998
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Bez pospiechu, niech pierw ukreci bo później bedzie ze koledzy źle doradzilicarinus pisze:skyrafal pisze:ja mam takie coś - jak mam załączone 4x4 i skręcę na max kierownicą to mi tak puka w przednim lewym kole.
jak myślicie - co to może byc -
Myślimy że już nadszedł czas na wymianę lewego przegubu.

mudder.Tam co się wypina.
Brawo mudder.A znasz może inne okreslenia mechanizmu różnicowego?
ja nie, ale może klucz się wypowie 

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

Niech będzie - dyfer ,ale to nieciekawe bo się z dupą nie kojarzymudder pisze:ja nie, ale może klucz się wypowie

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
klucz13 pisze:Niech będzie - dyfer ,ale to nieciekawe bo się z dupą nie kojarzymudder pisze:ja nie, ale może klucz się wypowie

w sumie 1353 KM 

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
W takim razie wyrażenie "posypał się dyfer" nabiera nowego znaczenia

Klucz i mudder mają dziwne skojarzenia z pewną częścią ciała.Może im się pomyliło forum?Być może jest takie dla osób o innej orientacji seksualnej?
zastanawiające jest, że dupa kojarzy Ci się z odmienną orientacją seksualną...Freud miałby wiele do powiedzenia na ten tematLorado pisze:Klucz i mudder mają dziwne skojarzenia z pewną częścią ciała.Może im się pomyliło forum?Być może jest takie dla osób o innej orientacji seksualnej?

w sumie 1353 KM 

Widzisz zatwardziali onaniści nie widzą przyjemnisci w dupceniu bo tego nie próbowalimudder pisze:zastanawiające jest, że dupa kojarzy Ci się z odmienną orientacją seksualną...Freud miałby wiele do powiedzenia na ten tematLorado pisze:Klucz i mudder mają dziwne skojarzenia z pewną częścią ciała.Może im się pomyliło forum?Być może jest takie dla osób o innej orientacji seksualnej?

a nie ma bardziej sexi auta niż uaz ze swojmi krągłosciami

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
on> no i jak? piękne auto, nie?klucz13 pisze: nie ma bardziej sexi auta niż uaz ze swojmi krągłosciami![]()
ona> eee tam, nie lubię go
on> jak to 'eee tam'? zupełnie inne niż wszystkie, co ci się w nim nie podoba?
ona> bo kanciaste jest

- piotrek_uaz
Dupcys auto ?klucz13 pisze:Widzisz zatwardziali onaniści nie widzą przyjemnisci w dupceniu bo tego nie próbowalimudder pisze:zastanawiające jest, że dupa kojarzy Ci się z odmienną orientacją seksualną...Freud miałby wiele do powiedzenia na ten tematLorado pisze:Klucz i mudder mają dziwne skojarzenia z pewną częścią ciała.Może im się pomyliło forum?Być może jest takie dla osób o innej orientacji seksualnej?![]()
a nie ma bardziej sexi auta niż uaz ze swojmi krągłosciami![]()

Czy auto dupcyCiebie ?

zmota sie mota
Długie pagiero osobówka

Długie pagiero osobówka

Nie wszystko co jest seksi jest do wydupcenia kiedyś to pojmieszpiotrek_uaz pisze:
Dupcys auto ?![]()
Czy auto dupcyCiebie ?![]()

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Przekona sie przy -20 kto kogo Wydupcy, klucz andorke czy andorka kluczapiotrek_uaz pisze:
Dupcys auto ?![]()

- piotrek_uaz
klucz13 pisze:Nie wszystko co jest seksi jest do wydupcenia kiedyś to pojmieszpiotrek_uaz pisze:
Dupcys auto ?![]()
![]()

zmota sie mota
Długie pagiero osobówka

Długie pagiero osobówka