jutro chyba zdejme swoj zapas i przyloze do Twoich i bede mial jasnosc w temacie

Moderator: Student
... I prewencyjne wyjebanie tego gównianego łożyska, które i tak poza zwiększonym ryzykiem wybuchu niewiele daje...ub40 pisze:Slabym punktem mostu tylnego uaza jest lozysko male podpierajace tryb atakujacy a wlasciwie przegroda w ktorej ono sie znajduje, i dlatego bardzo wazna rzecza jest czeste kontrolowanie luzu na lozysku glownym trybu atakujacego i kasowanie luzu.
Kiedys kiedys produkowali jak 192 do gazików i były 16"i durzo durzo durzo mniejsze. A obecne jaki maja 32" proponuje metrówke wziąćBart03 pisze:Teraz mam zalozone w 452 ruskie mt-eki ale ten drugi typ- a mianowicie Ja-198 i te sa faktycznie wieksze ale poprzednie Ja-192 mialem mniejsze. Cholera wie czemu ale jestem pewien bo tez je mierzylem stawiajac jedne obok drugich., Moze tamte byly klepane w innej fabryce. Napewno bylo tak ze na jednych Ja-192 pisali 8.40-15 a na innych 215/90-15, wiec cholera wie czy ich nie tlukli w kilku fabrykach. Problem w tym ze ktos zalozy dwie takie na przod i dwie i srakie na tyl i popierdo...mu waly albo dyfry. Moze skocze jeszcze na wies bo tam trzymam swojego 469. Ciekawe jaki tam rozmiar bedzie. Przymierze do herkulesow 31', ciekawe co wyjdzie
Dokładnie pitolą a nie wiedzą o czym.kpeugeot pisze:ludzie ale pitolicie
Ja 192 sa wyższe od 31' - a jakkto nie wierzy idę o zakład o browara - Ja 192 mam na autku więc w każdej chwili możemy przymierzyć - jestem teraz w łodzi -
ogólnie mówiac Ja 192 są porównywalne wyskością oponie 32' - troszku startej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości