Drgania kierownicy
Moderator: Student
Re: Drgania kierownicy
Zaspawać od razu...
eeee to na końcu jak towot i młot nie daje radyTakayuki pisze:Zaspawać od razu...

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Widocznie przez te 30ci lat wymieniałeś tylko części a naprawić nic sam nie umiesz. Najprościej kupić część nową i ją wymienić,do tego nie trzeba być mechanikiem, wystarczy być wymieniaczem i brać kasę. To tylko potwierdza teorię,że coraz mniej tych co umieją ruszyć głową i naprawić a więcej tych co wymieniają i kasują.Ja w swoim napełniam smarem i kierownica przestaje bić .Ale Ty pewni myślisz sobie,że ktoś tam zainstalował kalamitkę dla jaj.
i zamiast mózgu masz też towot i tylko 1/2 kilograma , bo cały kilogram towotu jest mądrzejszy od Ciebieradwen5 pisze:Widocznie przez te 30ci lat wymieniałeś tylko części a naprawić nic sam nie umiesz. Najprościej kupić część nową i ją wymienić,do tego nie trzeba być mechanikiem, wystarczy być wymieniaczem i brać kasę. To tylko potwierdza teorię,że coraz mniej tych co umieją ruszyć głową i naprawić a więcej tych co wymieniają i kasują.Ja w swoim napełniam smarem i kierownica przestaje bić .Ale Ty pewni myślisz sobie,że ktoś tam zainstalował kalamitkę dla jaj.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Bardzo mi wstyd, że nie potrafię naprawiać samochodów za pomocą towotu. Pojadę też na cmentarz opierdolić mojego przedwojennego majstra, który uczył mnie za pomocą tokarki, szlifierki, spawarki, kowadła.... dorabiać części do zachodnich samochodów, bo w sklepach były one niedostępne. W ogóle tak się zastanawiam po chooy mi to wszystko było, skoro rynek zawalony jest częściami, i zostałem wymieniaczem co teraz jakiś miszcz mi to wytyka.radwen5 pisze:.....
Chyba jebnę tym wszystkim i napiszę książkę "Regeneracja na tłusto-układ kierowniczy"
Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.
Szkoda na ciebie słów.Pewnie uważasz się za jakiegoś guru na tym forum bo już przy pierwszym moim pście odezwałeś się nie pytany i nie na temat.Jeśli sądzisz,że mam towot zamiast mózgu to i tak spełnia on u mnie większe zadanie niż twój ptasi,by pojąć że odpowiada się na pytania jeśli jest się biegłym w danym temacie a nie syfi bzdurnym pisaniem. Jesteś pewnie lękliwym dupkiem który próbuje być mocny w gębie ponieważ boi się wyjść z domu i podnosisz swoje ego próbując dokuczyć innym pisząc na kompie.
Nie unoś się tak i nie bądź taki honorowy i na cmentarz też nie idź.Piszę o swojej sytuacji. Smar zlikwidował luz i kierownica drgać przestała.
Eee bo ja się nie znam , przecież mam uza a nie uaz-aradwen5 pisze:Szkoda na ciebie słów.Pewnie uważasz się za jakiegoś guru na tym forum bo już przy pierwszym moim pście odezwałeś się nie pytany i nie na temat.Jeśli sądzisz,że mam towot zamiast mózgu to i tak spełnia on u mnie większe zadanie niż twój ptasi,by pojąć że odpowiada się na pytania jeśli jest się biegłym w danym temacie a nie syfi bzdurnym pisaniem. Jesteś pewnie lękliwym dupkiem który próbuje być mocny w gębie ponieważ boi się wyjść z domu i podnosisz swoje ego próbując dokuczyć innym pisząc na kompie.

Jak to powiedział Pawlak z serialu-nie lepiej to spokojnie żyć? Ok dość tych docinek Proponuję rozejm .
za późno Kargul z Pawlakiem już po granaty polecieli. Teraz się nie wycofuj, zawiedziesz wiele osób

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
No to jedziem z tym koksem lub towotem albo granatami dalej.Jeśli ktoś jest zawiedziony i lubi sensację.Kto jest zawiedziony?
Dajesz kolo , dajesz, nie bądź rura i nie pękajradwen5 pisze:No to jedziem z tym koksem lub towotem albo granatami dalej.Jeśli ktoś jest zawiedziony i lubi sensację.Kto jest zawiedziony?

.....a ja dzisiaj wymieniłem oponki na te co miałem przed drganiami i drgać kierownica przestała...ooooo 

UniformBravo40
Volvo 855 tdi
Volvo 855 tdi
Bo wypełniłeś je towotemub40 pisze:.....a ja dzisiaj wymieniłem oponki na te co miałem przed drganiami i drgać kierownica przestała...ooooo

Tańsze niż kulki do wyważania 

Kulki srulki też z towotu bo sie lepiomTakayuki pisze:Tańsze niż kulki do wyważania

Niech żyje towot ! Precz z kulkami!
kulki srulki a taplać w ŁT 4S3 się trzeba, więc miłego bazgrolenia a PW a nie zatapianie tematu w TOWOCIE 

- chester 469
-
temat ogarnięty śruby piasty się poluzowały z lewej strony -tak to jest dokręcać młotkiem i przecinakiem 

ZJ 97r 5.2 V8 b+gaz sek. lift 2.5" BFG AT 31"
Uaz 469 b+g lift Simex 33"
Uaz 469 b+g lift Simex 33"
hymm ja bym tam zamiast smaru użył cementu... trochę dłużej by to wytrzymało