A gdzie to się jeżdzi po Białołęce?? Jak w okolicach Wisły na Nowodworach to może się kiedyś spotkamy w błocie

Moderator: Student
A gdzie to się jeżdzi po Białołęce?? Jak w okolicach Wisły na Nowodworach to może się kiedyś spotkamy w błocie
Ee, tam to kiedys sie tico pycilo...rafbor1973 pisze:czasem tez robię sobie przejazdy po leśnych duktach na tyłach oczyszczalni Czajka
No to własnie napisałem przejazdyapede pisze:Ee, tam to kiedys sie tico pycilo...rafbor1973 pisze:czasem tez robię sobie przejazdy po leśnych duktach na tyłach oczyszczalni Czajka
Będę pamiętał. Nr zapisanyWałek pisze:tel zapisany jakbys chciał mój to 519 325 613 lub 693 833 571
Jeśli będę w domu zawsze pomoge
ryszard banek pisze:pomocy ,napiszcie jak wkleić do forum zdjęcia?
I co wrzucacie Uaz-a na sprężyny, jak tak to z czego będziecie stosować zawieszeniedardes pisze:Przeróbek dokonujemy cały czas - właśnie amputujemy resory.
Zdecydowaniedardes pisze:Przeróbek dokonujemy cały czas - właśnie amputujemy resory.
Miłego oglądania![]()
![]()
![]()
mam go z pol roku , i tak go se powoli robie jak bedzie klient to sprzedam, a jak nie to nic strasznego sie nie stanie<Kacper> pisze:Kupileś go niedawno?
Kilka dni temu chyba go widziałem na allegro.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość