Piękne! Tego właśnie szukałem! Dziękuję bardzo

Moderator: Student
Dobry pomysł- zawsze można pajwić sięnim na święcie jednostki jako gość oficjalnySANCHEZ pisze:Słuchajcie a może pomalować uaza w barwach LWP - dobrać odpowiednie logo jednostki z regionu z jakiego sie pochodzi. Ja chyba tak zrobie i pomaluje sobie autko w kolorach Pomorskiej Brygady Desantowej.
Obawiam się że ta wiedza jest jeszcze za mała.radecki pisze:(...) ale miomo dość szerokiej wiedzy na temat zbrodniczych działań AC zwłąszcza na ziemiach polskich czuję pewien szacunek i podziw dla żołnierzy frontowych,(...)
Tu może być pewien kłopot ponieważ obecne przepisy dotyczące umundurowania orazSANCHEZ pisze:(...)
Ale uważam , że na imprezach typu Darłowo jest masa ludzi przebranych w mundury(...)
(...) Dlatego postanowiłem ucharakteryzować Uaza na wzór jednostki z mojego regionu (...)
Oj moja wiedza jest bardzo duża (ukończyłem historie i specjalizuję sie w hist. II WŚ, zwłaszcza działań na froncie wsch, i partyzantką polską (w tym podziemie niep. po II WŚ).Poglądów lewicowych też nie mamJA'JACEK pisze:Obawiam się że ta wiedza jest jeszcze za mała.radecki pisze:(...) ale miomo dość szerokiej wiedzy na temat zbrodniczych działań AC zwłąszcza na ziemiach polskich czuję pewien szacunek i podziw dla żołnierzy frontowych,(...)
Są tu osoby które straciły z rodziny najbliższych, dzięki wyzwoleńczym działaniom sowietów i chyba
nie podzielą Twojego podziwu.
I lepiej żeby temat wrócił na swoje tory zanim zacznie się tu słowna przepychanka, bo to nie miejsce na to.
heheh ja będę jechał za tobą z czerwonym sztandaremDarek Gajowy pisze:Mnie osobiście chodzi po głowie Uaz w barwach MILICJI
Napis można zrobić naklejką, a do białego pasa chyba nikt się nie przypnie.Kogut też jest demontowany.
Względy polityczne mam w ... nosie.
Skoro na zlotach np. Darłowo ludzie latają w uniformach ELEKTRYKÓW, to dlaczego ja nie mam jechać ubrany Uazem jak "Pan władza"?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości