serdecznie wszystkich witam:)
Moderator: Student
- Grzegorz G.
- Grzegorz G.
Zanim odejdę to jeszcze narobię szumu trochęArtur pisze:Przyjedz 5 czerwca do Biskupic to pogadamyGAZFAN pisze:Czlek pomoc czas robote ofiarowuje a mu powiedza ze sie wymadrza.....
szkoda ze on uczon w pismie i pewnie klawiszowaniu a nie w jezdzie.. coz.. wirtualny offroad zyje jak widac

Grzechu_z_UAZ
-
-
- Kontaktowanie:
Czyzbym tym sprytnym sposobem wypowiedzio wirtulanosci.. sprowokowal Grzeskowe podpowiadacza do samoujawnienia sie?Artur pisze:Przyjedz 5 czerwca do Biskupic to pogadamyGAZFAN pisze:Czlek pomoc czas robote ofiarowuje a mu powiedza ze sie wymadrza.....
szkoda ze on uczon w pismie i pewnie klawiszowaniu a nie w jezdzie.. coz.. wirtualny offroad zyje jak widac

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

-
-
- Kontaktowanie:
toć ja mu od razu to proponuje.. i pomoc wszelaka chce mu udzielic choc nie w wyciaganiu gazika lezy przyczyna.
A on mi na to ze wymadrzam sie..
"Ja tylko niose pomoc..." i jak bedzie w koncu chcial to zawsze pomagam.
Ale jak sam Grzes napisal..." jezdze do pierwszej awarii".. wiec nie wiem co planuje teraz.
Ale jak sam Grzes napisal..." jezdze do pierwszej awarii".. wiec nie wiem co planuje teraz.
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

- Grzegorz G.
jakoś kurcze koncept starciłem - wodowanie może...GAZFAN pisze:toć ja mu od razu to proponuje.. i pomoc wszelaka chce mu udzielic choc nie w wyciaganiu gazika lezy przyczyna.

Grzechu_z_UAZ
- El Modzello
- El Modzello
- El Modzello
Nowe zasady w kodeksie drogowym
"Rzeczpospolita": Kompromisowe rozwiązanie znaleźli posłowie w odpowiedzi na rządową propozycję ograniczenia prędkości na obszarze zabudowanym do 50 km na godzinę. W ciągu dnia mamy jeździć z prędkością 50 km/h, a w nocy nieco szybciej - 60 km/h.
Podczas wczorajszej debaty nad nowelizacją kodeksu drogowego posłowie zaproponowali, że w godzinach od 23.00 do 5.00 można jeździć z prędkością 60 km/h, a od 5.00 do 23.00 - 50 km/h.
Wprowadzenie ograniczenia prędkości na obszarze zabudowanym wynika z zaleceń unijnych, dotyczących polityki w zakresie bezpieczeństwa drogowego. Rząd zaproponował 50 km/h tłumacząc, że chce zmniejszyć liczbę wypadków.
Posłowie straszyli zakorkowaniem miast. Argumentowali, że nie chcą głosować za prawem, którego się nie egzekwuje. Kompromisowe rozwiązanie zaproponowano po pełnej emocji dyskusji w Komisji Europejskiej - relacjonuje "Rz".
"Rzeczpospolita": Kompromisowe rozwiązanie znaleźli posłowie w odpowiedzi na rządową propozycję ograniczenia prędkości na obszarze zabudowanym do 50 km na godzinę. W ciągu dnia mamy jeździć z prędkością 50 km/h, a w nocy nieco szybciej - 60 km/h.
Podczas wczorajszej debaty nad nowelizacją kodeksu drogowego posłowie zaproponowali, że w godzinach od 23.00 do 5.00 można jeździć z prędkością 60 km/h, a od 5.00 do 23.00 - 50 km/h.
Wprowadzenie ograniczenia prędkości na obszarze zabudowanym wynika z zaleceń unijnych, dotyczących polityki w zakresie bezpieczeństwa drogowego. Rząd zaproponował 50 km/h tłumacząc, że chce zmniejszyć liczbę wypadków.
Posłowie straszyli zakorkowaniem miast. Argumentowali, że nie chcą głosować za prawem, którego się nie egzekwuje. Kompromisowe rozwiązanie zaproponowano po pełnej emocji dyskusji w Komisji Europejskiej - relacjonuje "Rz".
1. Muscel'69
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00

Ancla? czyli z polskiego na nasze - aresztu? Hm, areszt to raczej krótki czas "wakacji", natomiast kombinacja dwóch gazów to nie tylko utrata prawa jazdy, to może być również do 12 LAT pudła. każdy potencjalny "kombinator" niechże weźmie sobie to pod rozwagę i jeszcze niezatarty na sumieniu ślad "zabiłem człowieka"Artur pisze:A czy ktoś przekroczy dozwoloną predkość??? Czy ktoś weźnie na siebie takie ryzyko??? albo czy ktoś po paru browcach sądzie za kierownice??? i weźnie na siebie takie ryzyko utraty prawa jazdy i ancla???

Władek - Kraków
Szkoda, znów będzie kłopot. uregulowanie powinno być płynne z uwagi na zmianę czasu wschodów i zachodów słońca. Myśliwi mają ten problem rozwiązany prosto: za porę nocną (zezwolenie na polowanie w nocy!!!) uważa się czas og 1 godziny po zachodzie słońca do 1 godziny przed wschodem słońca. Myślicie, że to kłopot? Żaden, wszyscy się do niego stosują bez problemów!Wojtek_K pisze: Podczas wczorajszej debaty nad nowelizacją kodeksu drogowego posłowie zaproponowali, że w godzinach od 23.00 do 5.00 można jeździć z prędkością 60 km/h, a od 5.00 do 23.00 - 50 km/h.
Władek - Kraków
- chiquito83
ale po co Ci wschody i zachody? to chyba chodzi o to ze po tych godzinach jest mniejszy ruch a nie ze jak ciemno to sie bezpieczniej jedzieWładek pisze:Szkoda, znów będzie kłopot. uregulowanie powinno być płynne z uwagi na zmianę czasu wschodów i zachodów słońca. Myśliwi mają ten problem rozwiązany prosto: za porę nocną (zezwolenie na polowanie w nocy!!!) uważa się czas og 1 godziny po zachodzie słońca do 1 godziny przed wschodem słońca. Myślicie, że to kłopot? Żaden, wszyscy się do niego stosują bez problemów!Wojtek_K pisze: Podczas wczorajszej debaty nad nowelizacją kodeksu drogowego posłowie zaproponowali, że w godzinach od 23.00 do 5.00 można jeździć z prędkością 60 km/h, a od 5.00 do 23.00 - 50 km/h.

zreszta w lesie albo na wodzie to zachod widzisz a w miescie nie za bardzo