Rolki albo inny sposób przesunięcia auta
Moderator: Student
Rolki albo inny sposób przesunięcia auta
Dzień Dobry
Zimuję swoje samochody w garażu dość sporym ale brakuje miejsca na manewry,zachodzi obawa ,że kiedyś poobcieram co byłoby stratą dla cywilizacji samochodziarskiej. Słyszałem i widziałem (w Allegro) różne urządzenia tzw rolki do swobodnego przemieszczania aut w bok , na takich maszynkach właśnie .Czy ktoś ma doświadczenie z tym sposobem, czy może coś polecić ,rodzaj rolek?
Pozdrawiam
Zimuję swoje samochody w garażu dość sporym ale brakuje miejsca na manewry,zachodzi obawa ,że kiedyś poobcieram co byłoby stratą dla cywilizacji samochodziarskiej. Słyszałem i widziałem (w Allegro) różne urządzenia tzw rolki do swobodnego przemieszczania aut w bok , na takich maszynkach właśnie .Czy ktoś ma doświadczenie z tym sposobem, czy może coś polecić ,rodzaj rolek?
Pozdrawiam
Que penis aqua turbo??
Re: Rolki albo inny sposób przesunięcia auta
A posadzkę masz idealnie równiutką czy jakieś koleiny???
Są rolki z podnośnikiem, laweciarze używają tego do aut po dzwonie na przykład, jak felga znokautowana.
Ale jak posadzki nie masz przemysłowej albo innej bardzo równej, to nie zadziała "rękami".
Ale jak posadzki nie masz przemysłowej albo innej bardzo równej, to nie zadziała "rękami".
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
My mamy i używamy skutecznie.Samodziałowe oczywiscie.
Problem jednak się pojawił gdy wsadziliśmy na to całego patrola/61/-zaczęły klękać.Temu tworzę teraz powolutku wersję hard,a te które mamy są tylko do przestawiania samego podwozia z układem napedowym .Doskonałe przy kładzeniu budy.
Podłoga betonowa,ale nie idealna.
Problem jednak się pojawił gdy wsadziliśmy na to całego patrola/61/-zaczęły klękać.Temu tworzę teraz powolutku wersję hard,a te które mamy są tylko do przestawiania samego podwozia z układem napedowym .Doskonałe przy kładzeniu budy.
Podłoga betonowa,ale nie idealna.
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
Podłoga równa jak stół. Podeślijcie link jakich szukać,sprawdzonych oczywiście
Que penis aqua turbo??

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
- Blantozaur
- jestem tu nowy...
Bedziesz brał to łykaj odlew albo z profili, unikaj modeli z korpusem z tłoczonej blachy bo się składają .. szkoda forsy.
te z juli.....mi pierdut zrobiły pod discovery 3
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania