gumy pod pakę.
Moderator: Student
gumy pod pakę.
Mam ramę od uaza w moim gaziku 69 i właśnie buda wraca po renowacjii. Zastanawiam się jak ją przymocować do ramy. Myślę o orginalnych gumach które były na tylniej listwie ramy uazowskiej. Ile coś takiego kosztuje w sklepie z ruskami, tudzież może w jakiejś maszynie rolniczej było podobnie to mocowane i mógł bym kupić w rolniczym to za grosze? Nie pamiętam również jak wyglądało dokładnie połączenie tej gumy " z góry " z paką, dlatego jeśli ktoś mógł by mi to przypomniej ( najlepiej zdjęciem) był bym bardzo wdzięczny.
Gaz, Gaz, jeszcze raz gaz.
Orginalne jak dostaniesz to wrzucaj , a jak nie to idz do pierwszego motoryzacyjnego, i podpasuj gumy od resorów z jakiejśc półcięzarówki. TYlko gumy a nie polibusze. To będzie wtedy pracowało tak jak powinno
Ja mam tak u siebie zrobione i któryś już rok działa.
Buda jest przykręcona sróbami - takimi bez łbów na klucz tylko z zakrąglonym łebkiem. A od spodu nakrętka normalnie

Buda jest przykręcona sróbami - takimi bez łbów na klucz tylko z zakrąglonym łebkiem. A od spodu nakrętka normalnie
Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Gumowe krazki lekka stożkowe z tulej aw komplecie, srednica ok 5cm. Jak powiesz gumy do drazka reakcyjnego przedniego zawieszenia duży fiat, polonez to kazdy koles ktory handluje czesciami FSO bedzie wiedzial o co chodzi.
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
to Kasprol czesciami do fso tyz hienuje?Władek pisze:Na kłopoty .... Kasprolnefar pisze:Dzięki chłopakiJak spytam się o gumy reakcyjne z dużego fiata to będą wiedzieć o co biega w sklepie? Napiszcie jeszcze jak to wygląda. Był bym wdzięczny

a Ty to chyba od niego jakas dzialke dostajesz za ta reklame, co?