lusterka
Moderator: Student
lusterka
Witam
Ma ktoś może orient, gdzie można nabyć tanie lusterka pasujące do UAZa w Bydgoszczy i okolicach??
Ma ktoś może orient, gdzie można nabyć tanie lusterka pasujące do UAZa w Bydgoszczy i okolicach??
- paranoic_killer
Od żuka sa najlepsze! Ja w ciągu 3 miesięcy wymieniłem 4 razy to od pasażera- nie składa sie! Mocowanie mam solidne- z giętej rurki fi 25X3mm kwadratowej... Ale można na tym spokojnie stawać, podciagać się i nawet nie drgnie!

Żółw się rusza...
był XJ 2.5 + LPG + 30" MT + 2"
jest JK 3.8 + 33" + snorkel...
był XJ 2.5 + LPG + 30" MT + 2"
jest JK 3.8 + 33" + snorkel...
-
-
- Slawquu
- Kontaktowanie:
ja mam od lublina, skladaja sie elegancko, cena jednego mocowania to ok 25-30 zl(nie pamietam juz dokladnie), one sa zblizone do tych nowego typu oryginalnych uazowych, lustra natomiast zakupuje w agromie, tzw ciagnikowe i koszt ich ok 7.5zl, wiec na obie strony nie wychodzi tak bardzo drogo
UAZina 469 B+G, Gazik 63 3,1D Vauxhall Frontera 2.2 16V
Troche sie nazbierało gratów...
Troche sie nazbierało gratów...
Nie rozumie. Lustro podgrzewane z nysy ma dwa kable, jeden podpinasz do masy a jeden do knefla. Lustro jest mocowane do wysiegnika za pomoca obejmy- zadna filozofia.Władek pisze:Bart03 pisze:zapodaj z nysy z podgrzewaniem- kolo 26zł sztuka
A jak Ty chcesz to podgrzewanie uruchomić, skoro lusterka na wysięgnikach na drzwiach są zamontowane![]()
![]()
Masz jakiś patent?
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
nie pamiętam wymiarów bo samochod sprzedalem 2 lata temu, ale gdzies 15x24cm. Teraz mam zamontowane z Ducato- niestety bez podgrzewania- cena 32 zł.wupasek pisze:jakie duze te lusterka z nysy? naprawde takie tanie sa podgrzewane?
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
Bart03 pisze: Lustro podgrzewane z nysy ma dwa kable, jeden podpinasz do masy a jeden do knefla.
Co to jest knefel

Problem zasilania lusterka polega, moim zdaniem, na przeprowadzeniu kabla z samochodu do drzwi. Którędy najlepiej, żeby był trwały, nie przeszkadzał, nie rwał się od zginania?
Władek - Kraków
wupasek pisze:najlepiej byloby w rurce/uchwycie do lusterka .. ale kto Cie tam wie jak masz w tym swoim bolido-aeroplanie lusterka zamontowane
Ja mam lusterka na składanych wysięgnikach, zamontowane na drzwiach. Stąd widzę właśnie taki problem. Przy lusteku na błotniku problem ten w sposób oczywisty znika. Natomiast przy lusterku na drzwiach MUSZĘ kabel przeciągnąć pomiędzy drzwiami a resztą auta. Jak to zrobić, żeby było git?
Władek - Kraków