żaluzja chłodnicy
Moderator: Student
żaluzja chłodnicy
Gdzie takową można zakupić w Warszawie.dzięki
harris pisze:a czy ktos juz to motal do sj'ta?
pasuje ladnie czy trza duzo/długo motac?
Oryginalna do oryginalnej chłodnicy pasuje całkiem dobrze. Montaż zaś to nie kwestia mody jest ale myśli radzieckiej technicznej. Żaluzyja owa służy do przymykania chłodzenia silnika, co się może przydać zwłaszcza w dni chłodne o zimie nie wspominając.
Władek - Kraków
- nie_mientki
- chiquito83
Otoz wlasnie - dostepnosc.
U mnie brakowalo wiekszosci listkow zaluzji, a w pozostalych brakowalo plastikowych tulejek ktore powoduja ze listki nie halasuja.
wiec wywyalilem resztki listkow, poszedlem na szrot, wyciagnalem zaluzje z zuczka, zamontowale - doslownie dwa otworki i jeden malutki spawik mikogatem i jest ok, dziala naprawde super i nie halasuje.
ale koles ma nowke od uaza - zaplacil 5 razy tyle co ja za swoja zukoska, no i tez ma ok, moze trochke glosniejsza gdy silnik na jalowym sobie pracuje ale tez dziala i jest ok.
tak wiec do uazowej nic nie mam, po prostu tansza zukowska
U mnie brakowalo wiekszosci listkow zaluzji, a w pozostalych brakowalo plastikowych tulejek ktore powoduja ze listki nie halasuja.
wiec wywyalilem resztki listkow, poszedlem na szrot, wyciagnalem zaluzje z zuczka, zamontowale - doslownie dwa otworki i jeden malutki spawik mikogatem i jest ok, dziala naprawde super i nie halasuje.
ale koles ma nowke od uaza - zaplacil 5 razy tyle co ja za swoja zukoska, no i tez ma ok, moze trochke glosniejsza gdy silnik na jalowym sobie pracuje ale tez dziala i jest ok.
tak wiec do uazowej nic nie mam, po prostu tansza zukowska
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r