wspomaganie do uaza ??
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
wspomaganie do uaza ??
Od jakiego modelu mercedesa wspomaganie jest najlepsze?Z góry dziękuję
A jestes pewny, ze jest ci potrzebne wspomoaganie??
Ja regularnie - co 2 miesiace smaruje zerotnice i koncowki i jeszcze nie czulem by bylo mi potrzebne wspomoganie.
No ale ja mam ruskie opony i orginalna kierownice... ale widzialem kiedys w uazie mama sportowa chyba od cieniasa... brrrrr - wtedy to wspomagania na 100% potrzebne.
Ja regularnie - co 2 miesiace smaruje zerotnice i koncowki i jeszcze nie czulem by bylo mi potrzebne wspomoganie.
No ale ja mam ruskie opony i orginalna kierownice... ale widzialem kiedys w uazie mama sportowa chyba od cieniasa... brrrrr - wtedy to wspomagania na 100% potrzebne.
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
pasuje od merca wspomaganie tylko0 trezba sie przylozyc i popracowac nad tym my zakladamy od beczki zawsze i jakos dziala jak marzenie nawet ostanio kumpl wlozyl do orginalnego motoru ale troche pracy to kosztuje i postoju na warsztacie ale jak sie zalozy to juz
jest jazda na maksa -heh

TROCHE UAZA,TROCHE PATROLA I MAMY POTWORA -HEHE
-
- jestem tu nowy...
Stef - co mam Ci powiedzieć ? Auto musisz mieć idealnie sprawne ( jak moje) , aby się dobrze bawić, a nie naprawiać. Najczęściej spotykanym autem w górach był Ził 6x6 i Uaz. Części zapasowe pewnie kupisz byle gdzie. No, ale koledzy będą musieli czekać na Ciebie......Oj, odbiegliśmy od tematu. Pisz na priva.