Remont blacharki w UAZie.
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Remont blacharki w UAZie.
Czy możecie polecić blacharza ( od UAZów ), który dokona remontu blacharki ? Najlepiej z trójmiasta.
Pozdrawiam
Tomek T Gdynia
Pozdrawiam
Tomek T Gdynia
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
W poradach odnoscnie kupna uaza napisane stoi ze spawarke posiadac trzeba, zakladam wiec ze takowa posiadasz.
Nalezy zatem zakupic arkusz blachy i ciac, spawac, mlotkowac. Co niepotrzebne odcic i wywalic
Ot caly remont blacharki
Szpachlowac sie nie oplaca bo w terenie i tak odpadnie
jedynie spawy zlekka zeszlifowac i bedzie ładnie. 
Nalezy zatem zakupic arkusz blachy i ciac, spawac, mlotkowac. Co niepotrzebne odcic i wywalic

Ot caly remont blacharki

Uaz 2.4D-> 2.3 Evo2 -> Discovery 97' -> Subaru Impreza 96' ,GT 98' -> Jeep ZJ
Re: Remont blacharki w UAZie.
Ja moge powiedzieæ ¿e szerokim ³ukiem omijaj w Sopocie na ul 3 maja z³odzieji z warsztatu 4x4 Transtop chyba albo inna nazwa.Tomasz Tarnowski pisze:Czy mo¿ecie poleciæ blacharza ( od UAZów ), który dokona remontu blacharki ? Najlepiej z trójmiasta.
Pozdrawiam
Tomek T Gdynia
Do UAZa moze byc zwykly blachasz popytaj sie u znajomych kto robi dobrze i tanio. Tutaj nie ma chyba jakich specjalistycznych prac do wykonania
UAZ 469B 80/85' uazo-wołga syntetyk 5W/50 na dotarciu 

Jesuu,kota Ci przejechali?Ales sie zbiesił...KleryK pisze: Ja moge powiedzieć że szerokim łukiem omijaj w Sopocie na ul 3 maja złodzieji z warsztatu 4x4 Transtop chyba albo inna nazwa.
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
Nie ale odjebali totaln± fuszerkêvandall1 pisze:Jesuu,kota Ci przejechali?Ales sie zbiesi³...KleryK pisze: Ja moge powiedzieæ ¿e szerokim ³ukiem omijaj w Sopocie na ul 3 maja z³odzieji z warsztatu 4x4 Transtop chyba albo inna nazwa.

Lakier przez nich po³o¿ony odpada p³atami po umyciu wê¿em pod lekkim ci¶nieniem. A po zdjeciu kloszy z lamp tylnich okazalo sie ze mam pomalowane ¿arówki i te blaszki odblaskowe

KleryK pisze: (...)
Lakier przez nich położony odpada płatami po umyciu wężem pod lekkim ciśnieniem. A po zdjeciu kloszy z lamp tylnich okazalo sie ze mam pomalowane żarówki i te blaszki odblaskowe.

Wybacz KleryK... ale to najśmieszniejsza rzecz jaką przeczytałem
ostatnio na forum...
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
¶mieszne ¶mieszneJA'JACEK pisze:KleryK pisze: (...)
Lakier przez nich po³o¿ony odpada p³atami po umyciu wê¿em pod lekkim ci¶nieniem. A po zdjeciu kloszy z lamp tylnich okazalo sie ze mam pomalowane ¿arówki i te blaszki odblaskowe.
![]()
![]()
Wybacz KleryK... ale to naj¶mieszniejsza rzecz jak± przeczyta³em
ostatnio na forum...

¿arówka to z³otówka na wymiane ale szlifowanie tych odblasków nie by³o ¶mieszne

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie: