Wysieraczki dolne
Moderator: Student
Wysieraczki dolne
Widziałem w kilku UAZ ach wycieraczki napędzane 2 silniczkami z dołu szyby czy ktoś wie co to za patent i czy się sprawdza .
Pytam bo w starym silniczku pękła mi aluminiowa obudowa swożnia napędzajacego wycieraczki a może ktoś ma takie ustrojstwo reszta działa .
Pytam bo w starym silniczku pękła mi aluminiowa obudowa swożnia napędzajacego wycieraczki a może ktoś ma takie ustrojstwo reszta działa .
ja to mam szczęście
-
To tjaktojowy pod klatkę tyż nie wyrobidarek4x4 pisze:dzieki sprawdze te od ursusa bo jak wypytywałem u ruskich to się wypierali że takich niema
zalezy mi na zmianie bo orginał zawadza o klatke i z tąd to penknięcie obudowy
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
sprawdzałeś czy masz w środku przekładni dużo smaru ( musi być mięki aby nie dał się wyrzucić na zewnatrz i tam został)wupasek pisze:a jaki mozna zalozyc zamiennie za oryginala u gory centralnie? moj cos opory w dzialaniu ma
mogły sie powycierać panewki miedziane na ośce , lub na wałeczku ślimaka całość łatwa w rozebraniu i złorzeniu

silnik ma zabezpieczenie przed przeciarzeniem w postaci zrywalnego sprzęgła na wałku napędowym ( kawałek blaszki

ja to mam szczęście
- paranoic_killer
Własnie- wie ktoś czy można podpasować ten traktorowy zamiast oryginała? Bo mój nie ma tego ograniczenia widocznie i mieli zębatki- wymieniam już którąś z koleji i zaczyna mnie to wpieniać- tym bardziej że wysiada zawsze wtedy gdy jest najbardziej potrzebny!
Żółw się rusza...
był XJ 2.5 + LPG + 30" MT + 2"
jest JK 3.8 + 33" + snorkel...
był XJ 2.5 + LPG + 30" MT + 2"
jest JK 3.8 + 33" + snorkel...
Miałem kiedyś traktorowy w miejscu oryginalnego i działał dobrze, a jak już przestał to założyłem drugi - nówkę, ale okazało się, że ma mniejsze pole zamiatania od poprzedniego i musiałem jeszcze dorobić dłuższą dźwignię, wtedy się wyrównało.
SJ416
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.