Czy zamienilbys swojego Uaza na inna terenowke
Moderator: Student
Re: Czy zamienilbys swojego Uaza na inna terenowke
a co ze sukaDoktor200 pisze:Takie cus

ZG 5.2 96r.
narazie 3 odpowiedzi na tak
w tym wiem czyja jest jedna.. 
ja no cóż.. wybrałem to auto z pełną świadomością, choć z lekką nieświadomością stanu technicznego.. teraz wiem już sporo.. poświęciłem mu wiele czasu i w sumie to nie żałuje.. gdyby nie to że chwilowo nie moge jeździć bo padł silnik
takie auto, taki urok..
a nawet jak już zestarzeje sie jak niektórzy na tym forum to i tak go zostawie.. czuje że zbyt go lubie..

ja no cóż.. wybrałem to auto z pełną świadomością, choć z lekką nieświadomością stanu technicznego.. teraz wiem już sporo.. poświęciłem mu wiele czasu i w sumie to nie żałuje.. gdyby nie to że chwilowo nie moge jeździć bo padł silnik

takie auto, taki urok..

a nawet jak już zestarzeje sie jak niektórzy na tym forum to i tak go zostawie.. czuje że zbyt go lubie..
przyczajony Uaz, ukryty mercedes 
GG 141-99-54

GG 141-99-54
a ja nie glosuje bo tego nie da sie rozpatrywac tylko w kategorii tak/nie
wszystko zalezy od okolicznosci
ogolnie jestem na Nie, ale sytuacja rodzinna/ekonomiczna itp itd moze sprawic, ze wszystko sie zmieni
lubie to auto i najbardziej to chcialbym miec full oryginala w bardzo dobrym stanie.. ale zeby stal w garazu i jezdzil od swieta, nie jezdzil w syfie, nie stal zima pod chmurka itp
a drugiego do ciuchrania... przerobionego.. i tyle
a uaza w rodzinie mam z roczna przerwa od 91 roku, wiec sie przyzwyczailem
wszystko zalezy od okolicznosci

ogolnie jestem na Nie, ale sytuacja rodzinna/ekonomiczna itp itd moze sprawic, ze wszystko sie zmieni
lubie to auto i najbardziej to chcialbym miec full oryginala w bardzo dobrym stanie.. ale zeby stal w garazu i jezdzil od swieta, nie jezdzil w syfie, nie stal zima pod chmurka itp
a drugiego do ciuchrania... przerobionego.. i tyle

a uaza w rodzinie mam z roczna przerwa od 91 roku, wiec sie przyzwyczailem

czyli właśnie zagłosuj na NIE dlaczegowupasek pisze:a ja nie glosuje bo tego nie da sie rozpatrywac tylko w kategorii tak/nie
wszystko zalezy od okolicznosci![]()
ogolnie jestem na Nie, ale sytuacja rodzinna/ekonomiczna itp itd moze sprawic, ze wszystko sie zmieni[...]

GG 141-99-54

GG 141-99-54
- nie_mientki
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
jak na mój gust to Uazy mają opinię psujących sie dlatego iż większość tych samochodów jest starych, zajeżdżonych i nie zadbanych.. wystarczy mu poświęcić czas i regularnie serwisować, a będzie jak każde auto.. nie ma co sie dziwić też, że popsuje się coś ostatnio robionego, ale często nasze auta pracują przecież w o wiele cięższych warunkach niż inne "niepsujące się" markigaaz99 pisze:i co by w weekendy człowiek robił ?jak by auto na niepsujące zmienił![]()
cuś te uazy w sobie mają

GG 141-99-54

GG 141-99-54
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie: