jak to się ma do spalania?????????

pomocy?!
Moderator: Student
KOMAR62 pisze:jak sprawdzić czy to miernik źle pokazuje czy temperatura silnika jest za mała?jak jeżdżę w terenie to w aucie jest zaj......e ciepełko a wskaźnik pokazuje niecałe 70 stopni..
jak to się ma do spalania?????????![]()
pomocy?!
klucz13 pisze:Wszystko już było na forumpaliwa litrażując i sprawdź masę na baku a temperatury termometrem
![]()
to się za bardzo nie przejmać tem stukotem?????????klucz13 pisze:KOMAR62 pisze:.
po zakręceniu sprzęgiełek w przodzie cosik zaczęło regularnie stukotać??![]()
?
Wkręć spowrotem jak przestanie to OK i zima jest to bezpieczniej czasami 4x4 pomykać
KOMAR62 pisze: ja jestem zwykłym harcerzykiem
Kasprol pisze:a po co tekutra jak ma zaluzje tylko lekko czasem wystarczy zaciagnac![]()
![]()
Ale jajka, znaczy siem kurze, to chyba nawet w nizszej temperaturze siem ugotujom. Bialko sie scina juz podobno w 42 st.C.borman pisze:spróbuj wrzucić jaja do chłodnicy ......... temperatóra bez wzgledu na wskazania czujnika = 100 stopni ................też samto wymyslilem![]()
żaluzję mam sprawną w 100% o ile to możliwe,ale juz myślałem o dodatkowej zasłonie z przodu.a z zamknięciem chłodnicy oleju to szczerze przyznaję że nie wiem i tak se przeglądając instrukcję to wnioskuję że nic nie wywnioskowałem a nie chcę palnąć jakiej głupotyWładek pisze:KOMAR62 pisze: ja jestem zwykłym harcerzykiem
Uszanowanie od starego harcerza!
A próbowałeś przysłonić wlot powietrza z przodu? Zasłoń tekturą "na krótko", może połowę, może całość i sprawdź, przejedź się trochę siłowo i będziesz wiedział wszystko. Przy okazji - chłodnicę oleju masz zamkniętą?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości