Moderator: Student
jak podłączysz z czajnika to ten aparat będzie trzaskał foty jak szalony:):):):)suzus pisze:ja to bym wyłącznik termiczny z czjnika do aparatu podłączył
Żeby jeszcze dawali za to kasę jakąśfaziuaz pisze:każdy chapie te gwiazdeczki...........
PopieramSlawquu pisze:kompatybilny z zegarem temp uazowym jest jak mi sie wydaje tylko czujnik uazowy, choc do konca nie wiem jak to jest z żukensem...dlatego najlepiej na szybko zamowić oryginał niż motac...w ciagu max 2 dni masz w domu, niz zbednie kase wydawac
Popieram popierającegpBartmann pisze:PopieramSlawquu pisze:kompatybilny z zegarem temp uazowym jest jak mi sie wydaje tylko czujnik uazowy, choc do konca nie wiem jak to jest z żukensem...dlatego najlepiej na szybko zamowić oryginał niż motac...w ciagu max 2 dni masz w domu, niz zbednie kase wydawac
Przeca podałem ci namiar na GG... a w ostateczności możesz zamówić w Tarmocie.Przemekslaw pisze:Tak myslałem...jednak nie mam skad skołowac czujnika![]()
namiary przyjacielu sympatyczny daje sie na pw badz mail, a jak chcesz zareklamowac kolege to napisz do prezesa zaplac i bedzie reklama na glownej stronie www.rajdy4x4.plBartmann pisze:Przeca podałem ci namiar na GG... a w ostateczności możesz zamówić w Tarmocie.Przemekslaw pisze:Tak myslałem...jednak nie mam skad skołowac czujnika![]()
Ok sorki.moralez pisze:namiary przyjacielu sympatyczny daje sie na pw badz mail, a jak chcesz zareklamowac kolege to napisz do prezesa zaplac i bedzie reklama na glownej stronie www.rajdy4x4.plBartmann pisze:Przeca podałem ci namiar na GG... a w ostateczności możesz zamówić w Tarmocie.Przemekslaw pisze:Tak myslałem...jednak nie mam skad skołowac czujnika![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość