Moderator: Student
Wojtek_K pisze:oczwiście używki
KleryK pisze:Nie zakładaj Hard Topa to szkaradztwo !
nie no nie mogeWładek pisze: PS
Wupasek! Nie polewaj ze mnie! Cały czas auto "się robi" a właściwie czeka na zrobienie. Przedkładam obowiązki ojcowskie ponad przyjemność własną!
taa juz wycinal, juz mial robic, juz zywice rozrabialWładek pisze:
Rzecz gustu... Mam zamówionego człowieka, który mi przerobi budę poprzez ścięcie owego rzeczywiście szkaradnego garba. Bydzie git! A właściwie kształt już jest bo sam to zrobiłem, tylko, że mi "trochę" krzywo wyszło i poprawić trzeba...![]()
PS
Wupasek! Nie polewaj ze mnie! Cały czas auto "się robi" a właściwie czeka na zrobienie. Przedkładam obowiązki ojcowskie ponad przyjemność własną!
aa tam.. juz nie licze na to ze kiedys ujrzymy tego cudaka...moralez pisze:taa juz wycinal, juz mial robic, juz zywice rozrabialWładek pisze:.
zdjecia 10 razy mialy byc ;P
i jak tu nie powiedziec ze ten wasz zawod polega na sciemnianiu
P.S. Wupasek lej smialo..... nie wytne
Tylko na hardtopiestef pisze:...i nie skrapla sie woda na plandece...
- w uazie nie ma szmacianych nadstawekDanielF pisze:Ale zgadzam sie ze na zime hardtop lepszy. Zreszta do wrongla sa inne drzwi do hardtopa (z szyba na korbke i uchylnym trojkacikiem jak w maluchuduzy wypas, a na lato ze szmaciana nadstawka z suwakami, ktora powyzej 100 km/h zaczyna sie kiwac wpusczajac swieze powietrze).
Ale u mnie jest jeszcze wieksza czesc odsuwana w dol korbkawupasek pisze:- uchylne okienko jak w maluchu jest w standardzie![]()
- uazem malo kiedy jezdzi sie powyzej 100km/h (a przynajmniej nieduzo powyzej)
czytaj wasc uwaznieBart03 pisze:i jaka czesc odsuwana korbka - od kiedy to uaz ma odsuwane szyby
klucz13 pisze:Ma znam ludzi co to widzieli i nawet mają pomierzyć dla mniewupasek pisze: przeciez on jeszcze napewno tych dolnych wycieraczek nie zalozyl o ktorych 2,5 roku temu mowil
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość