prosil bym o opinie, tylko tych co znaja lub ogladali

pozdrawiam.
Moderator: Student
6k, to lepiej wsadzić w modyfikacje własnego syfa, bo taki sprzęt motany dla do własnych potrzeb może następnego właściciela mocno zaskoczyć ciekawością rozwiązań.czapla_offroad pisze:fajne oponki, jaki to rozmiar? co to za felgi?
Ogólnie łądny uaz za rozsądną kase. Ja bym brał
Ale najpierw trzeba jeszcze mieć baze do budowy tzn. zwykłego uaza i te 6 koła bo inaczej nic nie zdziałamyAndreos pisze:6k, to lepiej wsadzić w modyfikacje własnego syfa, bo taki sprzęt motany dla do własnych potrzeb może następnego właściciela mocno zaskoczyć ciekawością rozwiązań.czapla_offroad pisze:fajne oponki, jaki to rozmiar? co to za felgi?
No i o to mi chodziło, że jak już masz swojego to lepiej własnego motać.czapla_offroad pisze:Ale najpierw trzeba jeszcze mieć baze do budowy tzn. zwykłego uaza i te 6 koła bo inaczej nic nie zdziałamyAndreos pisze:6k, to lepiej wsadzić w modyfikacje własnego syfa, bo taki sprzęt motany dla do własnych potrzeb może następnego właściciela mocno zaskoczyć ciekawością rozwiązań.czapla_offroad pisze:fajne oponki, jaki to rozmiar? co to za felgi?
Ogólnie łądny uaz za rozsądną kase. Ja bym brałA tutaj mamy przynajmniej już cos rozpoczęte.
Tylko skąd brać te uazy po 1000zł? W Waszych okolicach pewnie jest tego więcej, w poznańskim dosłownie nic nie można znaleśćPrzemekslaw pisze:Nie wiem czy jest sens pakować sie w czyjąś zmote...okaże się że pod maską dwa chomiki związane czy cuś a ty chciałbys innaczej... lepiej kupic Uaza za 1000 pln i masz kapital poczatkowy 5000 pln![]()
Co prawda to prawda... ale nie licz za za 1000 pln kupisz zdrowiuskie auto...czapla_offroad pisze:Tylko skąd brać te uazy po 1000zł? W Waszych okolicach pewnie jest tego więcej, w poznańskim dosłownie nic nie można znaleśćPrzemekslaw pisze:Nie wiem czy jest sens pakować sie w czyjąś zmote...okaże się że pod maską dwa chomiki związane czy cuś a ty chciałbys innaczej... lepiej kupic Uaza za 1000 pln i masz kapital poczatkowy 5000 pln![]()
Witam . Opony czeskie firmy mitas rozmiar 15,3 felgi od samuraja ( hyba z tego co pamietam ) Auto kiedys nawet dobrze w terenie robilo a jak jest teraz to nie wiem. Glownie robione na mercedesie i reszta to uaz. Pozdrawiamczapla_offroad pisze:fajne oponki, jaki to rozmiar? co to za felgi?
...odezwę się w temacie....ja nie uważam że każdy mechanik to wyrocznia .....znam jełopów którzy uważają się za mechaników a pojęcia nie mają.....o niczym,popieram tych którzy chcą motać sami,i lubie popatrzeć jak młodzież mota,nawet osobówki..to fajna rzecz ale......jest jeden warunek,no może dwa...gdy czegoś się nie wie trzeba pytać ,no i najważniejsze trzeba to lubić,czasami sam zrobisz lepiej niż "mechanicy"którzy używając "mądrych określeń"próbują przekonać potencjalnego klienta o swojej nieomylności(spotkałem się z tym na forum......np.jeden z kolegów pisząc o mieszance normalnej,pisze stechiometryczna .........nie łatwiej napisać normalnaborman pisze:ja bym napewno sam wolał sobie zmotać (mam warunki i możliwosci ) ale jeżeli jesteś zielony w temacie i wszystko będą robić ci mechanicy - to już bym dyskutował .................. ........poczekaj jeszcze trochę (tz jakieś 500 postów ) potem kup coś za 1000 zł i zapodaj ,,faziuazowi ''on już chyba wszystko wie o motaniu (ten 1000 postów w tak krótkim czasie o czymś chyba świadczy )a przynajmniej w razie ,,W'' będzie na kogo się pożalić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość