szukam elektryka
Moderator: Student
szukam elektryka
witam jako ze powoli koncze remont mojego uazika( juz widac koniec
) mam male pytanko czy zna ktos w okolicach wawy elektryka ktory potrafi ulozyc elektryke w uazie? wiazke kupilem od ruska i chodzi tylko o podlaczenie zeby wszystko dzialalo. jak by ktos mial namiary bylbym wdzieczny. ile taka impreza moze kosztowac?pzdr

-
-
Ja swoj± sam za³o¿y³em ale na elektryce sie nie zna³em wogóle
. Zrob samemu to ³atwiejsze ni¿ zrobienie uk³adu hamulcowego
. Mi zajê³o to 2-3 dni tylko dlatego bo mia³em wadliw± wi±zkê gdzie z miejsca nie dzia³a³y niektóre przewody. Wiec jezeli masz dobr± to powinno jeden dzieñ zaj±æ albo maksymalnie weekend
. Wymagany sprzêt jedyny to jets miernik, bo bez niego ani rusz skojazyc ktory przewód idzie do czego.
A jak sam u³o¿ysz to wiesz co i gdzie klêka i gdzie bedziesz mogl sobie pod³±czyæ bajery
jak jakies zamontujesz.

A jak sam u³o¿ysz to wiesz co i gdzie klêka i gdzie bedziesz mogl sobie pod³±czyæ bajery

UAZ 469B 80/85' uazo-wołga syntetyk 5W/50 na dotarciu 

- wladimir.r
- Kontaktowanie:
Ja kładłem wszystko od podstaw i gra. Nie ma tam nic trudnego. W prawdzie trochę się bawiłem elektroniką i studiuję na wydziale elektrycznym, ale elektrykę samochodową robiłem pierwszy raz i na prawdę banał
A co do układu hamulcowego...
Taaa, teraz już mogę powiedzieć że się na nim znam. I wiem że jak zdejmiesz bęben to nie zawsze go założysz. Czasami trzeba pomódz sobie flexem 
Ale ogólnie, to i hamulce nie są zkomplikowane w syfach.

A co do układu hamulcowego...

Ale ogólnie, to i hamulce nie są zkomplikowane w syfach.
"[..] to trzeba kupic i uleczyc ..."
- pierzynka2
-