przegub
Moderator: Student
-
-
przegub
Witam
Kupiłem nowy przegub z półosią-mam pytanie
Bardzo ciasy jest na kulkach przez co ciężko się "rusza", mieliście kiedyś styczność z nowymi przegubami? Jak się ruszały, boo ja zawsze jak mialem uzywany to bardzo lekko chodził i nawet można było kulki wyjać.
Kupiłem nowy przegub z półosią-mam pytanie
Bardzo ciasy jest na kulkach przez co ciężko się "rusza", mieliście kiedyś styczność z nowymi przegubami? Jak się ruszały, boo ja zawsze jak mialem uzywany to bardzo lekko chodził i nawet można było kulki wyjać.
-
-
ja tam wole jak ciaśniej jest
a tak serio to dobrze że ciasno chodzą bo nie wyrobione. Ale poszukaj info na temat takich fajnych półosi bez kulek, jest w nich tylko jedna kula z rowkami prowachącymi na półoś, nie znam tematu ale widziałem na allegro cosik takiego. najlepiej jak by sie ktoś wypowiedział kto zna te ustrojstwo

no risk, no fun
uaz 300D

uaz 300D
-
-
-
-
-
Jak masz gdzieś fote tego na krzyżakach to zapodaj bo jeszcze się z takim czymś nie spotkałemszymon milimetr pisze:Witam . Ma byc ciasno jak wypadaja kulki to nie zabardzo dobrze. Jest kilka typow polosiek do uaza : z 5 kolkami, z jedna centralna kola , na krzyzakach takich jak wal napedowy i jest jeszcze taki jak ma patrol i ten wydaje sie najlepszy.