ile normalnie kosztuje w Polsce 452 w nienajgorszym stanie??
pytam tutaj, bo mało go wszędzie na giełdach, a chyba będę kupował, żebym wiedział za ile mozna brac

pzdr
Moderator: Student
cena dobra! oczywiscie zalezy od stanu... jak sie nie zdecydujesz to daj znac, moze ja wezmeBury pisze:o za 3 tys zł facet ma dwa uaziki do połowy oszklone, jeden osobowy, drugi ciężarowy, zarejestrowane (na nowych tabelkach już), opłacone, na chodzie stan niezły, rocznik - jeden 94, drugi 95... dobra cena to jest??
Cena dobra jak za te rocznikiBury pisze:o za 3 tys zł facet ma dwa uaziki do połowy oszklone, jeden osobowy, drugi ciężarowy, zarejestrowane (na nowych tabelkach już), opłacone, na chodzie stan niezły, rocznik - jeden 94, drugi 95... dobra cena to jest??
Jak dla mnie to cena za ten rocznik i stan niezły jest podejrzana, do tego na 100% doliczasz pakiet startowy (oponki, inst. gazową, pewnie akumulator i całą kupę innych pierdół) - cena wzrasta do realnych na rynku 5,5-6 tyś. Jeżeli nie okaże sie że silnik, czy coś innego jest w stanie agonalnym to wyjdziesz całkiem nieźle.Bury pisze:za 3 tys zł facet ma dwa uaziki do połowy oszklone, jeden osobowy, drugi ciężarowy, zarejestrowane (na nowych tabelkach już), opłacone, na chodzie stan niezły, rocznik - jeden 94, drugi 95... dobra cena to jest??
Bart03 pisze:ani mi nie mow - ile ja benzyny wypalilem na pseudo kupcow to glowa boli
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości