Mam do zanabycia (tanioooo) opony typowe do Uaza , takie jak Janpol ma w ofercie tj. 215/90 R15 nazywają je MT UAZ.
Chcę je zaadoptować do SJ-ta , a pytanie moje jak one robia w blocie

Będę wdzięczny za opinie.
Moderator: Student
http://www.pphjanpol.pl/images/image_56.pnggÓral świętokrzyski pisze:Jaki model tej opony??
Jaki Ya??
Na śniegu/piasku ostrożnie z gazem bo działają jak wysokowydajne koparki w kopalniach odkrywkowychSushii pisze:Założę je w sobotę i sprawdze jak się zachowują na śniegu.
TaaaaMichał pisze:Na śniegu/piasku ostrożnie z gazem bo działają jak wysokowydajne koparki w kopalniach odkrywkowychSushii pisze:Założę je w sobotę i sprawdze jak się zachowują na śniegu.![]()
Swoją drogą zakładasz je do litrowego silnika?
Leszku.leszek pisze:toż to zwykłe 30" rozmiar dla leszczy.M.G.D pisze:Witam. Mam kumpli uazowiczów i chwala te oponki ale do suzy za wysokie prfil na 90!! Lepiej dozbierac na jakies do suzy i kłopotu sobie nie robic
Lesz............czyleszek pisze:toż to zwykłe 30" rozmiar dla leszczy.M.G.D pisze:Witam. Mam kumpli uazowiczów i chwala te oponki ale do suzy za wysokie prfil na 90!! Lepiej dozbierac na jakies do suzy i kłopotu sobie nie robic
Ciekawe czy nie jeden"leszcz" by Cie objechal na takich kółkachleszek pisze:toż to zwykłe 30" rozmiar dla leszczy.M.G.D pisze:Witam. Mam kumpli uazowiczów i chwala te oponki ale do suzy za wysokie prfil na 90!! Lepiej dozbierac na jakies do suzy i kłopotu sobie nie robic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość