MOze jakieś dane

mosty obstawiam STAR a co dalej to niewiem
WIENCEJ FOTEK http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2006/2_jas ... .php?male5
Moderator: Student
Witam. Przyjrzalem sie zdjęciom dość uważnie. Żaden z tych dwóch samochodów nie ma mostów od gaza 66 (mocowanie kół na 8 śrób - gaz ma na 6 oraz kształt obudowy mechanizmu różnicowego i pochew mostów). Również mocowanie resorów jest zupełnie inne w obu przypadkach. Dość niewyraźnie widać wieszaki (tak jak ma star) nie gniazda jak ma gaz 66 w obu samochodach.seba4x4 pisze:Jeden to az z mostami od Stara 266, silnikiem andoria TD, skrzynią biegów i redukcyją od Gaza 66, drugi to lekko skrócony Gaz 66 z budą Uaza, silnikiem V6 Gaza 66. Wyciągarki itp, itd. Produkcja, Mariusz, Czarne
o o właśnie i czemu została tak brutalnie utopionalisiurski pisze:Mam takie pytanie - jak potoczyła się sprawa fadromy utopionej na skraju bagienka, bo bardzo mnie to ciekawi, czym ją wyrwano![]()
http://www.rajdy4x4.pl/rajdy/2006/2_jas ... ze7=88.jpg
Ostre wejścieether pisze:Witam. Przyjrzalem sie zdjęciom dość uważnie. Żaden z tych dwóch samochodów nie ma mostów od gaza 66 (mocowanie kół na 8 śrób - gaz ma na 6 oraz kształt obudowy mechanizmu różnicowego i pochew mostów). Również mocowanie resorów jest zupełnie inne w obu przypadkach. Dość niewyraźnie widać wieszaki (tak jak ma star) nie gniazda jak ma gaz 66 w obu samochodach.seba4x4 pisze:Jeden to az z mostami od Stara 266, silnikiem andoria TD, skrzynią biegów i redukcyją od Gaza 66, drugi to lekko skrócony Gaz 66 z budą Uaza, silnikiem V6 Gaza 66. Wyciągarki itp, itd. Produkcja, Mariusz, Czarne
Ramy niestety nie widać na tyle żeby coś powiedzieć.
Czy ktoś wie jakie opony mają te samochody? W uralach i starach były stosowane opony o praktycznie identycznym bieżniku ale innych rozmiarach, aczkolwiek pasujacych na te same felgi. Albo jaki mają rozstaw osi?
Jeśli ktoś ma mozliwość prosił bym o maila do właściciela na priva.
dzieki z gory i pozdrawiam
To sobie otwórz maskę, zobacz i UWIERZfaziuaz pisze:..........no dobra ....andoria,uruchamia głowny silnik?,czy ,tak?......co jest głównym silnikiem,w tym......"pojeżdzie"(nie chcesz mi wmówić że andoria.......daje radę!!!!!)Jeden to az z mostami od Stara 266, silnikiem andoria TD![]()
![]()
Ale nie andoria z lublina tylko starowska andoria zwana leylandem turbo.faziuaz pisze:..........no dobra ....andoria,uruchamia głowny silnik?,czy ,tak?......co jest głównym silnikiem,w tym......"pojeżdzie"(nie chcesz mi wmówić że andoria.......daje radę!!!!!)Jeden to az z mostami od Stara 266, silnikiem andoria TD![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość